EsdeathSama
80+ Bronze
Bütün sherlock holmes kitapları
Hayvan çiftliğiSizi en derinden etkileyen kitap ve kitaptan aldığınız en iyi ders nedir?
Not: İlla ki ders çıkarılacak bir kitap olmayabilir okduğunuz fantastik vs. kitapları da yazabilirsiniz.
hocam ben ilk kitabındayım çok uzun ve sıkıcı geliyor açılıyor mu ileride?Metro
Metro
Diğer yerlere kıyasla daha sürükleyici film gibi hissettiren bölümleri de var -kütüphane- kısmı gibi ama kitabın tamamı bana acayip sürükleyici ve ilgi çekici geldiğinden ilerlerde açılır diyemeyeceğim tam olarak.hocam ben ilk kitabındayım çok uzun ve sıkıcı geliyor açılıyor mu ileride?
o nekadar uzun be forumun en uzun yazısı galibaTevrat, İncil ve Kuran Meallerini okuduktan sonra bu aşağıdakini okudum.
Adamlar bu üç kitapa nasılda uyumlu yazdıklarına şaşırıp kaldım.
Biraz kaba ve açık dille yazmıştılar, İçeriği yumuşatıp öyle konu açtım bende.
Hikaye tadında okunmaya değer bence.
Saklı gerçekler- Şeytanın kitabı
Selam arkadaşlar. Felsefe bölümü tüm felsefi dinlere ait olduğundan Size hikaye tadında bir başka kitap sunarım. Bana Neyiyse ispatlamaya çalışmayın cevap alamazsınız benden. Beni kışkırtmaya çalışanlara sözüm, "Dinini bu konu altında öğreteceğine git kendi konunu aç zaten hikaye gibi yazıyorum...forum.donanimarsivi.com
Kahve eşliğinde sakin kafayla okuyacaksın, bakış açısını çok farklı yapıyor.o nekadar uzun be forumun en uzun yazısı galiba