Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

tenda v 1200 modem, o kadar çok ısınıyordu ki . altına eski laptop soğutucumu bağladım . inanılmaz ısınıyor. berbat

Casper telefonum

xioami airdots pro kulakta duruşu çok ses kalitesi yeterli ve iyi değil kutu çok kolay çiziliyor

lg q6 ekran kartı olarak msı armor rx 570 berbat armor serisi ya 570 ve 580 için

Anladım Çok geçmiş olsun en yakın zamanda en iyi
kasa ve monitör sizin olsun
İnşallah hocam cümlemize. Eğer bu virüs yaza kadar biterse bu pc yi 2k ya satıp yazın çalışıp babamdan da bi 2k borç alıp toplamayı düşünüyoruum.

Önceden trust almıştım ondan sonra kablolu olmasına rağmen sıkıntı çıkarıyodu o marka çok lanet bir marka hiç önermem sonra razer e geçtim basilisk x hyperspeed aldım farka bak dedim ya

İnşallah hocam cümlemize. Eğer bu virüs yaza kadar biterse bu pc yi 2k ya satıp yazın çalışıp babamdan da bi 2k borç alıp toplamayı düşünüyoruum.
Kk 2 yıl önce almıştın dimi

hocam aklınızda bulunsun redmi xiaominin yan sanayisi gibi bir şey xiaomi nin gerçek ürünleri mi serisi yani kalitelileri
Redmi ve Xiaomi farklı segmentteler. Amiral gemisi cihazlar genelde Xiaomi, düşük seviye cihazlar ise Redmi olur. Gidip 1500 TL'ye redmi alıp bu kasıyor Xiaomi almak pişmanlıktır demek tabiri caizse saçmalıktır. Arkadaş bir de İphone 11 ile kıyaslamış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri