Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Powerboost X-59 kasa rgb diye aldım saçma sapan rainbow fan ile birlikte tamam kasa kaliteli ama fanlar çöp ve aşırı sesli çalışıyo logitech g430 kullanıyorum sesi anca kesiyo

Aynı hocam. Ama en büyük pişmanlığım budur o zaman o paraya 1060 lı pc diziliyordu.
Benim tahmini olarak 6500-6700tl bütçem var bana monster laptop mu önerirsiniz yoksa toplama PC mi

Ahhh o Dell marka bilgisayar... Pili ölmüştü en ufak kabloda oynama olsun pıt kapanıyodu ayrıca 2GB RAM ve 512MB VRAM :D Yıl 2015

Benim tahmini olarak 6500-6700tl bütçem var bana monster laptop mu önerirsiniz yoksa toplama PC mi
Hocam sakın laptop almayın ne olursa olsun o fiyata ben şimdi müsait deilim ama size sistem toplayıp yazarım olur mu?

Lenovo G510. Beni laptop denen şeyden soğutan bir tost makinesi. Gerçi i7-4700mq vardı ama çok ısınıyordu ve harici Radeon HD 8750M adlı driver sorunlu ekran kartını asla kullanamadım, kullanmaya çalışınca ısınıp kendini kapatırdı. Ha bir de aldığımdan beri çalışmayan Touchpad. Geçen yine mağaza gezerken lenovo laptop görüp ve Touchpad i düzeltmişler mi bakayım dedim. Yemin ederim aynı hata. Touchpad ekrandaki imleci yarım yarım götürüyor takılıyor. Daha hayatta elimi sürmem by lenovo ya.

İnce hesaptan aoc 24g2u monitör aldım geçen hafta geldi ve ölü piksel çıktı.Bugun değişime gönderdim pişman olacakmıyız görücez :D

Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
rampage dlm 355 mouseum var 100 tl ye dlım fakat o kadar kalitesiz sensörü varki csgo daa durmadan takılıyor.

Frisby klavyem,tuşları çok küçük ve o kadar sessiz ve hissiz ki klavyeye basıyorum ama bastım mı belli değil :D(şuan gamepower saber kullanıyorum hayatımda verdiğim nadir doğru kararlardan)

samsung s3 frontier keşke almasaydım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri