serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Kesinlikle G213 Prodigy
Benim kuzenim aldı ve memnun 5 ay oldu neredeyseLogitech G213 Progidy klavye almayın aldırmayın
Benim kuzenim 5 ay önce aldı ama memnunKesinlikle G213 Prodigy
H-hocam sanırım size kötü bir haberim var ben o kulaklığı 3 yıl kullandımRampage snr7 mesh plus modeli vardı aldiktan 15 gün sonra sol taraf bozuldu tamire gitti gene bozuldu o ürünü aldigima cok pisman olmustum
Valla binlerce şikayetçi var onlardan birisi de benim özellikle tuş basmama sorunu yaşayan çok fazla kişi varBenim kuzenim 5 ay önce aldı ama memnun
evet videolarında filan çok iyi kulaklık diyolardı bozulmadan önce 15 gün bende memlun kalmıştım büyük ihtimal benim kulaklık arızalıydıH-hocam sanırım size kötü bir haberim var ben o kulaklığı 3 yıl kullandım![]()
zaten çin malı hocam illa bir şey çıkacak geçmiş olsunevet videolarında filan çok iyi kulaklık diyolardı bozulmadan önce 15 gün bende memlun kalmıştım büyük ihtimal benim kulaklık arızalıydı
Hocam aldım ama telefon yamulduXiaomi Redmi Note 7 aldıktan bir hafta sonra aynı fiyata Note 8 çıktı.
çakma olması çok normal herhalde baya kalitesizdiÇakma tws airpods kulaklık aldığıma çok pişman olmuştum, aldıktan sonra kutuyu açtım kutusunu açtım ilk airpodsu çektim sorunsuz çıktı diğerini çekince de sadece airpodsun dışı elimde kaldı kablolar vs de şarj kutusunun içinde kalmıştı.d çok heveslenmiştim bi de