Neler Yeni

Skechers ARCH FİT 2.0 3999TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,827
İsim
Oğuz Oğuz

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
SERHAT BOZBAYIR

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Onur
Bu marka geçen yıl resmen döküldü.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
John Smith
4 liraya neler alınmaz, üstü bez altı kauçuk iki parçadan oluşan bir model için çok pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre Acar
Bu fiyat etmez. Başka sitelerde zaman zaman 3000'e düşüyor.

Skechers bu serileri ayrıca kolay dağılır. Bu fiyata da rahatlığı şüpheli.

Nike Motiva, Hoka serileri, Nike Pegasus 41, Asics tavsiye ederim. Skechers için bence parasının karşılığı olanlar (indirime girince) hyper burst tabanlı modeller. Distance walker, workout walker modellerini tavsiye ederim.

Başka sitelerde benzer fiyata bedenleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Osman Kankal
konforu aşırı iyi 2 sene kullandım yalnız elektriklenme yapıyor vücutta :D demire dokunduğunuzda elektro gibi hissedebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Samet can
Bu fiyat etmez. Başka sitelerde zaman zaman 3000'e düşüyor.

Skechers bu serileri ayrıca kolay dağılır. Bu fiyata da rahatlığı şüpheli.

Nike Motiva, Hoka serileri, Nike Pegasus 41, Asics tavsiye ederim. Skechers için bence parasının karşılığı olanlar (indirime girince) hyper burst tabanlı modeller. Distance walker, workout walker modellerini tavsiye ederim.

Başka sitelerde benzer fiyata bedenleri var.
3000 bine düştüğünü görmedim kimi zaman diğer renklerin bazı numaraları düşüyor evet ama siyahı düşmedi. Sağlamlık konusunu bilmiyorum ben genelde yurt dışından alıyorum sağlam oluyor türkiyedekileri bilmiyorum. Rahatlığından şüphe etmeyin çok rahat ayakkabıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kodu diğer ürünlerde de kullanabilirsiniz. Ben bu modeli takip ettiğim için attım.

Son düzenleme:

corez

80+ Bronze
cok konforlu ayakkabi suana kadar en konforlusu diyebilirim kullandigim ayakkabilara gore
2 cift ayakkabi yedim ortalama omru iki sene sonra dagiliyor kullanima bagli olarak tabi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre Acar
3000 bine düştüğünü görmedim kimi zaman diğer renklerin bazı numaraları düşüyor evet ama siyahı düşmedi. Sağlamlık konusunu bilmiyorum ben genelde yurt dışından alıyorum sağlam oluyor türkiyedekileri bilmiyorum. Rahatlığından şüphe etmeyin çok rahat ayakkabıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kodu diğer ürünlerde de kullanabilirsiniz. Ben bu modeli takip ettiğim için attım.
Workout walker, distance walker modellerini tavsiye ederim. Bu modelden çok daha rahat. Zaten iki modelde de arc fit 2.0 var. Ek olarak üzerine ekstra rahatlık sağlayan materyaller kullanılıyor.

Top Bottom