Skechers ARCH FİT 2.0 3999TL

4 liraya neler alınmaz, üstü bez altı kauçuk iki parçadan oluşan bir model için çok pahalı.

Bu fiyat etmez. Başka sitelerde zaman zaman 3000'e düşüyor.

Skechers bu serileri ayrıca kolay dağılır. Bu fiyata da rahatlığı şüpheli.

Nike Motiva, Hoka serileri, Nike Pegasus 41, Asics tavsiye ederim. Skechers için bence parasının karşılığı olanlar (indirime girince) hyper burst tabanlı modeller. Distance walker, workout walker modellerini tavsiye ederim.

Başka sitelerde benzer fiyata bedenleri var.

konforu aşırı iyi 2 sene kullandım yalnız elektriklenme yapıyor vücutta :D demire dokunduğunuzda elektro gibi hissedebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Bu fiyat etmez. Başka sitelerde zaman zaman 3000'e düşüyor.

Skechers bu serileri ayrıca kolay dağılır. Bu fiyata da rahatlığı şüpheli.

Nike Motiva, Hoka serileri, Nike Pegasus 41, Asics tavsiye ederim. Skechers için bence parasının karşılığı olanlar (indirime girince) hyper burst tabanlı modeller. Distance walker, workout walker modellerini tavsiye ederim.

Başka sitelerde benzer fiyata bedenleri var.
3000 bine düştüğünü görmedim kimi zaman diğer renklerin bazı numaraları düşüyor evet ama siyahı düşmedi. Sağlamlık konusunu bilmiyorum ben genelde yurt dışından alıyorum sağlam oluyor türkiyedekileri bilmiyorum. Rahatlığından şüphe etmeyin çok rahat ayakkabıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodu diğer ürünlerde de kullanabilirsiniz. Ben bu modeli takip ettiğim için attım.

Son düzenleme:
cok konforlu ayakkabi suana kadar en konforlusu diyebilirim kullandigim ayakkabilara gore
2 cift ayakkabi yedim ortalama omru iki sene sonra dagiliyor kullanima bagli olarak tabi bu

3000 bine düştüğünü görmedim kimi zaman diğer renklerin bazı numaraları düşüyor evet ama siyahı düşmedi. Sağlamlık konusunu bilmiyorum ben genelde yurt dışından alıyorum sağlam oluyor türkiyedekileri bilmiyorum. Rahatlığından şüphe etmeyin çok rahat ayakkabıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodu diğer ürünlerde de kullanabilirsiniz. Ben bu modeli takip ettiğim için attım.
Workout walker, distance walker modellerini tavsiye ederim. Bu modelden çok daha rahat. Zaten iki modelde de arc fit 2.0 var. Ek olarak üzerine ekstra rahatlık sağlayan materyaller kullanılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri