Neler Yeni

Skoda SuperB Elite vs Cupra Formentor VZ-Line

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Semih Liba
çoçuğum yok arabayı kendim için alıcağım ailemlede uzun yol falan yapıcağız o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sıfır almam gerekiyor ötv indirimi ile birlikte
Bildiğim kadarıyla limit 2.250k bandına gelecek ve 10 yıl şartı olacak bilginize

sucukreizimiz

80+ Bronze

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,531
İsim
Hacı
Ben suberb alırım.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Mantıklı olan o ama benim tercih edeceğim Cupra oludu :D
Mantık arıyorsan evet Superb almalısın bence de ama dediğim gibi 2 araba birbirinin dengi değil bence
super bye bakıyorum hiç bir özelliği yok hepsi üst modellerde ama cupranın en alt modelinde en üst modelinde olan özelliklerin hepsi var kendimi zorlayabilirsem super b prestige modelini alıcağım alamazsam cupraya yöneliceğim büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Demirdere
Selamlar,
Herkesten farklı olarak station passat derim. Ne superb ne formentor yanına yaklaşamaz kalite konfor güvenlik alanlarında. Yazdığınız bütçeyle 0 olmasada 0a yakın R line alınabilir. Ya da 0 elegance alınır ki aile kullanımı için elegance çok daha uygun olur. Bir gidip sürün derim.

eneskaya6

80+ Silver
super bye bakıyorum hiç bir özelliği yok hepsi üst modellerde ama cupranın en alt modelinde en üst modelinde olan özelliklerin hepsi var kendimi zorlayabilirsem super b prestige modelini alıcağım alamazsam cupraya yöneliceğim büyük ihtimal
özelliğe takılma çünkü neredeyse hicbirini arabayı kullanırken aramıyorsun kullanmıyorsan. bir tesla degilse geri kalan özelliklerin çoğu boş.

360kamera güzel her zaman kullanişlı bişey
elektrikli hafızalı koltuk güzel her zaman kullanılan bi özellik
koltuk ısıtma aynı şekilde
arka ön park sensöru arka kamera dememe gerek yok zaten 2024 modelde yoksa korkunc
acil durum frenleme asistanı güzel başka yere bakarken ya da farketmeyince kendi fren yapıyor hayat kurtarabilir
bunun dışında ki özellikler icin asla model marka değiştirilmez çünkü ayda yılda 1 kere anca kullanırsın

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Berkecan Ergin
Her türlü superb, özellikle Station Wagon kasalar çok hoş ama bizim millet nedense sevmiyor,

Bizim millet genelde özelliktende çok anlamaz arabamı araba diye bakıyorlar full gırtlak dolu olmasına gerek yok,işini görecek doluluklar olsun yeterli, şahsen ben ısıtmalı yan aynalar ve hız sabitleme dışında çok bir özellik kullanmıyorum he birde apple car play :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

passat stationda olabilr bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,516
Üyeler
163,331
Son üye
Vebrone
Top Bottom