Sksjsjjxjz

Genelde sırtta olmaz ama kilo alınca oluyo en azından ben hiç sırtta olduğunu görmedim ama normaldir kilo aldıysan.
 
Genelde kilo alınan yağ toplayan bölgelerde oluşan gerilmeden dolayı bu çatlaklar meydana gelir. Sırtta bu kadar belirgin oluşması normal değil bence. Hem sırtında çok yağlanma yok gibi. Bence doktora görün en yakın zamanda.
 
Deri çatlağı mı? Bilen var mı? Korkulacak bir şey var mı ? 16 yaşındayım.
Bazı insanların geninde bu çatlaklara yatkınlık oluyor , çok dikkat etmedikçe önüne geçemezsin. Hızlı kilo değişimlerinden dolayı oluşuyor. Zamanla kırmızılık geçiyor ve normal rengine dönüyor. İz kalır tabi ona yapacak bir şey yok. Ailende de yaşayanlar vardır muhtemelen , dediğim gibi gen yatkınlığı. Bendede çok var.
 
Bende onlardan bir sürü var hızlı boy atıyorsan olabilir.
 
Genelde sporcularda oluyor benim de göğsüm de ve bacaklarım da oluşmuştu bir erkek olarak çekici bir yaradır savaşçı ruhunu ortaya çıkarır her bir yara izi bedene işlenmiş bir madalyadır 👌
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,053
Mesajlar
10,665,039
Üyeler
187,766
Son üye
mstfaa
Geri
Top