Skygate [PC Hocası] Alınır mı ?

alınır ama bence özelleştirme olarak şöyle alman daha iyi olur:
anakart =asus prime b550m-a (bu sisteme b450 ayıp kalır ondan)
kasa =cougar mx350 (mesh yapıda olması hava akışı için daha iyi olacağını düşünüyorum)
ssd =kioxia yada kingstonun 1 tb modeli (500gb çabuk dolduğu için 1tb daha iyi olur)
son olarak isteğe bağlı olarak dual serisi de çok iyidir ama +1000 verip rog strix de alabilirsiniz.

alınır ama bence özelleştirme olarak şöyle alman daha iyi olur:
anakart =asus prime b550m-a (bu sisteme b450 ayıp kalır ondan)
kasa =cougar mx350 (mesh yapıda olması hava akışı için daha iyi olacağını düşünüyorum)
ssd =kioxia yada kingstonun 1 tb modeli (500gb çabuk dolduğu için 1tb daha iyi olur)
son olarak isteğe bağlı olarak dual serisi de çok iyidir ama +1000 verip rog strix de alabilirsiniz.
Ah fiyat farkı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değiştireceğim derken
Beni şimdilik idare eder ama değiştirmek bence daha uzun ömürlü yapar çünkü 480gb elbet dolacak kasa mesh olması daha iyi o yüxren şimdilik param olana kadar bununla idare edip daha iyi bir kada almayı düşünüyorum

Bende siparis verdim bugün anakarti 550 serisiyle değiştirdim kasayı cougarmx440 750+80 plus powerli aldım ssdyide 1tb olarak güncelledim 19.300 e geldi bir monitör eksik onada gigabyte g27Q düşünüyorum fikri olan varsa iyi monitör mü alınır mı

Hocam arada fiyat farkı aşırı fazla.
Evet haklısınız fiyat farkı çok var bende farkındayım Ülkemizde alım gücüde iyice düştü ama şöyle bir durum var firmalar ellerindeki artık miadı dolmuş ddr4 sistem stoklarını eritmek için kampanyalar ve youtube da sponsorluklar yapıyorlar tekrar yazıyorum bugünlerde sistem almayı düşünenler ilk etap ta en az 750 w 80 + gold psu ikinci olarakta ddr5 destekli anakart bakıp sistemin diğer bileşenlerini bunun üzerine kursunlar ekran kartı olarakta düşük seviye alsınlar sorun değil sonra yükseltirler ama bu alım gücü düşüklüğünde firmaların eski sistemlerini eritmeyin yoksa bende isterim Yurdum insanı avrupa insanı gibi 1 aylık asgari ücretiyle z690 chipsetli DDR 5 li en az 3060 lı bir sistem kursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,684
Üyeler
191,967
Son üye
Cagan59
Geri