modlanmıyormuş sadece steam versiyonu modlanabiliyormuşMod yüklenebiliyor mu arkadaşlar Xbox Store da ? deneyen birisi yazsın.
Modsuz oynayan yok desek yeridir hocam. Mod kurmanın şart olduğunu düşünüyorum.modsuz da sarıyor mu yoksa steam indirimlerini mi beklemeliyim
13 yıllık, geliştiricilerin değil modcuların oyunu düzelttiği oyuna hiç para verilmezkonusu açıldı mı görmedimThe Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (PC) ürününü satın al | Xbox
200'den fazla Yılın Oyunu ödülünün sahibi olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, destansı bir hikâyeye çarpıcı detaylarıyla hayat veriyor. Special Edition, çok olumlu eleştiriler alan oyunu yeniden düzenlenen sanatsal içerik ve efektler, volumetrik huzmeler, dinamik alan derinliği...www.xbox.com
Modlu oynamodsuz da sarıyor mu yoksa steam indirimlerini mi beklemeliyim
söylemeye çalıştığım xbox oyunlarına mod yüklenmiyor diye biliyorum yüklenebiliyor muBu oyunu modsuz oynayanı dövüyorlar zaten, çok fazla mod var.
diyelimki oyunu sevdim ve modlamak istiyorum birdaha aynı oyunu farklı platformdan almak zorundayım ben epic veya steam indirimi bekleyeceğim oyunu çok bilmiyorum ama bi kaç kere gördüm hoşuma gitti alanlara hayırlı olsunModsuz bitirin severseniz modlarsınız.Oyunu oynamadan modlamak amelelik biraz.