Kasım indirimlerinde Gamegaraj adlı firmanın bu laptopunu satın aldım ve daha 5-6 gün bir problemle karşılaştım belki laptop düzgündür bundan dolayı size ulaşmak istedim PUBG’nin açılmama problemini öncesinde direk mavi ekran problemi alıyordum internetten biraz araştırdım ve DDU , BİOS güncelleme ramleri kontrol etme gibi şeylerle çözüleceğini söylüyorlardı ama nafile sonrasında aklıma vanguardı nedense silmek geldi ve sildim oyun açıldı ve takır takır çalışıyor ŞİMDİLİK ama yeniden başlatma problemi sanki tek PUBG de olmadı diye hatırlıyorum sizce Laptopta mı bir arıza var yoksa vanguarddan dolayı mı kesin bir şey öğrenmek istiyorum aldığımdan beri zehir
oldu 1-2 gündür bu problem bugün çözdüm vanguardı silerek ve belirli bir kaç başlangıç ayarı kodu yazarak fps arttırma videolarında bulabilirsiniz ama ben daha önce bu problemi farklı bir oyunda ya da masaüstünde yaşadığımıda hatırlıyorum
oldu 1-2 gündür bu problem bugün çözdüm vanguardı silerek ve belirli bir kaç başlangıç ayarı kodu yazarak fps arttırma videolarında bulabilirsiniz ama ben daha önce bu problemi farklı bir oyunda ya da masaüstünde yaşadığımıda hatırlıyorum