Slazenger Advance I Sneaker Erkek Ayakkabı Siyah 224 TL

Ben pek beğenmedim tasarımını ama fiyatı ucuz hatta bedava bir ayakkabı için alanlara hayırlı olsun

İyi mi bilemiyorum güven vermiyor bir kaç ayakkabısını giydim ve çok kısa sürede patlak verdiği için artık bu markayı tercih etmiyorum

Kardeşim bu nasıl bir yaklaşım ya? Donanım arşivini yıllardır takip ediyorum. İlk defa forumuna kaydoldum. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Takındığın tavıra bak ? Senin nezlinde çoğu insan böyle alaycı. Pardon demişim. Özürümü dilemişim. Unuttum linki paylaşmayı. Olamaz mı ? Şu yaklaşımlarınızdan vazgeçin artık. Sanalın rahatlığını üzerinizden atın.
klasik toxic forum ortamı modlar birazcık rahata bırakalım askeri disipline gerek yok dedin mi toxic bebeler forumda doluşur çok tilt olma. Anneleri babaları işe giderken evde onları bırakıyor ki biz bakalım.

Kardeşim bu nasıl bir yaklaşım ya? Donanım arşivini yıllardır takip ediyorum. İlk defa forumuna kaydoldum. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Takındığın tavıra bak ? Senin nezlinde çoğu insan böyle alaycı. Pardon demişim. Özürümü dilemişim. Unuttum linki paylaşmayı. Olamaz mı ? Şu yaklaşımlarınızdan vazgeçin artık. Sanalın rahatlığını üzerinizden atın.
Kardeş küfür mü ettik hakaret mi ettik bu ne agresiflik, bu kadar alıngan kırılgan olmayın ya forum ortamı sonuçta. Sanalın rahatlığıyla ne alakası var abartma, reelde de söylerim yüzüne sanalda da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klasik toxic forum ortamı modlar birazcık rahata bırakalım askeri disipline gerek yok dedin mi toxic bebeler forumda doluşur çok tilt olma. Anneleri babaları işe giderken evde onları bırakıyor ki biz bakalım.
Abartmadınız mı sanki biraz ?

Güzel hoş bir ayakkabıymış amazon prime dayden almasaydım ayakkabı bunu alırdım

Her tartışmada uyarı mı atalım? Ufak tefek tartışmaları kendi aranızda konuşarak çözemiyorsanız forum gibi bir yerde ne işiniz var?

Size kardeş tavsiyesi Slazenger dan uzak durun. Bedava verseler bile almayın. Hydra serisi diye bir bot aldık çocuğa daha 3 ay geçmeden paramparça oldu birde dünya para verdik neymiş çok sağlam kaliteli bir seriymiş tabanın üstü bildiğin ucuz karton çıktı şaka gibi o kadar mail attım kimse sallamadı bile sadece Slazenger değil bir çok marka bunu yapmaya başladı bu ülkeye özel hepsi vasat kalitesi düşük üretiliyor arada tek tük marka var benim tercihim Decathlon gerisi etiket ve hikâye

Ürün gayet hoş duruyor. 45 numarasını sipariş verdim. 45 numarayı seçerken acaba fiyat yükselir mi diye korkmuştum ama yükselme olmadı. Alanlara hayırlı olsun şimdiden.

arkadaşlar ben biraz fakirim iyi bi markamı?

Bir tane beyaz kaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,095
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri