🔥İndirim Slazenger sepette %45 indirim

Geçen kampanyada bir kaç tişört almıştım kalite güzel

Amazona da bir bakın almadan önce, ben kendi sitesinde 1.800 lira olan ayakkabıyı kuponlara amazondan 350 liraya aldım geçen yıl

Amazona da bir bakın almadan önce, ben kendi sitesinde 1.800 lira olan ayakkabıyı kuponlara amazondan 350 liraya aldım geçen yıl
Gecen yıl :) 350 TL ye ayakkabının bagcını vermezler :)

Sitesinde çok daha uygunmuş

Gecen yıl :) 350 TL ye ayakkabının bagcını vermezler :)
Screenshot_20240729_220433.jpg

Pek bağcık gibi durmuyor sanki 🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen yıl Amazon' da linke girmişti. @A_TURAN_A hocam da o zaman almıştı.
İyi ki o zman zaman almışız 3 farklı ayakkabı almıştım 350 liradan, hepsini de faizsiz 3 taksite bölmüştüm. Bazen hala çok iyi indirimler oluyor size tekrar ayakkabı lazımsa. Geçen ay hafızalı taban çok rahat bir ayakkabıyı 120 liraya aldım kuponla Amazon satıcılılı üründü.

Alıntıyı görüntüle
Pek bağcık gibi durmuyor sanki 🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi ki o zman zaman almışız 3 farklı ayakkabı almıştım 350 liradan, hepsini de faizsiz 3 taksite bölmüştüm. Bazen hala çok iyi indirimler oluyor size tekrar ayakkabı lazımsa. Geçen ay hafızalı taban çok rahat bir ayakkabıyı 120 liraya aldım kuponla Amazon satıcılılı üründü.
Ben şimdiden bahsetmiştim zaten yanlış anlamışsınız, geçen seneki fiyatı yazınca öyle bir yorum yaptım

Ben şimdiden bahsetmiştim zaten yanlış anlamışsınız, geçen seneki fiyatı yazınca öyle bir yorum yaptım
Yanlış anlamışım o zman
PUPIL LONDON Eye-101-Navy and Red Running ShoeErkek https://amzn.eu/d/0dd3ZASW
Böyle bir ayakkabı var 200 e 80 lira kuponunuz varsa 255 liraya geliyor ben kırmızısını aldım geçen ay 125 liraya geldi çok memnunum hafızalı taban var sporda giyiyorum. Biraz dar kalıp mavi kırmızı sarı birde bordrosu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,782
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri