içlerinden çok uyguna gelenler var. Tişörtleri kaliteli uzun seneler giyiliyor.
Gecen yılAmazona da bir bakın almadan önce, ben kendi sitesinde 1.800 lira olan ayakkabıyı kuponlara amazondan 350 liraya aldım geçen yıl
Slazenger Wazo ve Webtern indirime girmişti hocam.Gecen yıl350 TL ye ayakkabının bagcını vermezler
![]()
LinkSlazenger Wazo ve Webtern indirime girmişti hocam.
Geçen yıl Amazon' da linke girmişti. @A_TURAN_A hocam da o zaman almıştı.
Gecen yıl350 TL ye ayakkabının bagcını vermezler
![]()
İyi ki o zman zaman almışız 3 farklı ayakkabı almıştım 350 liradan, hepsini de faizsiz 3 taksite bölmüştüm. Bazen hala çok iyi indirimler oluyor size tekrar ayakkabı lazımsa. Geçen ay hafızalı taban çok rahat bir ayakkabıyı 120 liraya aldım kuponla Amazon satıcılılı üründü.Geçen yıl Amazon' da linke girmişti. @A_TURAN_A hocam da o zaman almıştı.
Ben şimdiden bahsetmiştim zaten yanlış anlamışsınız, geçen seneki fiyatı yazınca öyle bir yorum yaptımAlıntıyı görüntüle
Pek bağcık gibi durmuyor sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi ki o zman zaman almışız 3 farklı ayakkabı almıştım 350 liradan, hepsini de faizsiz 3 taksite bölmüştüm. Bazen hala çok iyi indirimler oluyor size tekrar ayakkabı lazımsa. Geçen ay hafızalı taban çok rahat bir ayakkabıyı 120 liraya aldım kuponla Amazon satıcılılı üründü.
Yanlış anlamışım o zmanBen şimdiden bahsetmiştim zaten yanlış anlamışsınız, geçen seneki fiyatı yazınca öyle bir yorum yaptım