Neler Yeni

🔥İndirim Slazenger Ürünlerin çoğu indirimli

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
Ayakkabılar sweetshirtler vs birçok ürün indirimde bakmaya değer bence. 2 ayakkabı 1 sweetshirt sipariş verdim. İhtiyacı olan yararlansın diye atayim dedim.

Eseemex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eseemex TR
Ürün kaliteleri nasıl? Çok sıcak tutacak şeylere benzemiyor resimlerden ama tam anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün kaliteleri nasıl? Çok sıcak tutacak şeylere benzemiyor resimlerden ama tam anlayamadım
Fp ın üstündedir hocam ayakkabı olarak özellikle kullanan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi verebilir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,017
İsim
.
Aman aman buram buram kalite kokmuyor ama rezil kepaze de değil kral öyle söyleyeyim
280 liraya eşofman var mesela burada pazardan almaya çalışsan en kötü 100-150 lira ondan bin kat daha kalitelidir.
Artık oradan yola çıkarsın kalitesini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aman aman buram buram kalite kokmuyor ama rezil kepaze de değil kral öyle söyleyeyim
280 liraya eşofman var mesela burada pazardan almaya çalışsan en kötü 100-150 lira ondan bin kat daha kalitelidir.
Artık oradan yola çıkarsın kalitesini.
Hocam 1 ayakkabı 1 bot aldım ayakkabılarda da aynı sıkıntı var mı? Varsa iptale çekeyim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,017
İsim
.
Hocam 1 ayakkabı 1 bot aldım ayakkabılarda da aynı sıkıntı var mı? Varsa iptale çekeyim
Hocam ben hiç ayakkabısını kullanmadım o konuda yorum yapamayacağım ama dediğim gibi fiyatına göre çok iyiler şuanda.

Top Bottom