Slazenger'da 1 ürün alana 1 bedava ! 🔥

şu markaya bir türlü ısınamadım. Ürünü iyi bile olsa hemen bozulur gibi geliyor.

Dostlar selam,
Slazenger markası'nın başlatmış olduğu "Sneaker Festivali Programı" kapsamında 1 ürün alana aynısından 1 taneside bedava veriliyor. Üstüne bir de yeni üyelere özel %10 ek indirim ile !
Ayakkabı, giyim vs ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. Kaliteli bir markadır kendisi.
Alıntıyı görüntüle
bu olay bayadır var ne zaman siteye girsem görüyorum, kalitelerini bilmiyorum ama çok da bir şey beklememek gerek

Ve bu kampanya hep var şimdilik bir durum değil

Bende ki model şu;

Aşırı da rahat görünümü falanda çok güzel ve dediğim gibi hiçbir sorunu yok tertemiz kullanıyorum :D
benimde 4 sene önce aldığım kmodelde bu. Bez olması sayesinde çamaşır makinesinde tertemiz çıkıyordu

Slazenger isim hakkını Türkiye de bir şirkete vermiş ve giyim ayakkabı üzerine üretim yapıyorlar. Çok kalitesiz ayakkabı ve giyim ürünleri üretiyorlar.Saatleri dışında hiç bir şeyi alınmaz. Saatleri ithal geliyor.

İki yıl önce 70 TL ye almıştım indirimde :D kötü ayakkabı değil iyi de değil ama halen giyiyorum arada

herkesin övdüğü şu deodorantlardada bir alana bir bedava geçerli olsaydı keşke

bide az önce çark çevirdim %10 indirim verdi isteyen kullansın CRKNEW6751

Yaklaşık 400 TL bayıldığım ayakkabı 2 haftada patladı. Üstelik sadece sporda kullanmıştım.
maks 500 tl ye ayakakbı önerir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hummel markası nasıldır

Geri