940 a adidas aldım 4 gün önce hemen kirlendi bezli kısmı geçmezse çöp oldu giymem bida600'e orijinal Adidas-Nike-Puma bulunuyorken asla bedava diye alınmaz bence.
940 a adidas aldım 4 gün önce hemen kirlendi bezli kısmı geçmezse çöp oldu giymem bida600'e orijinal Adidas-Nike-Puma bulunuyorken asla bedava diye alınmaz bence.
Bende babalar gününde babama aldım bu modelin mavisiniBende ki model şu;
Slazenger Abram I Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Slazenger Abram I Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aşırı da rahat görünümü falanda çok güzel ve dediğim gibi hiçbir sorunu yok tertemiz kullanıyorum
600'e? İkinci el falan mı hocam? 600'e pek bulunmuyorda çünkü bu markaların ayakkabıları600'e orijinal Adidas-Nike-Puma bulunuyorken asla bedava diye alınmaz bence.
bu olay bayadır var ne zaman siteye girsem görüyorum, kalitelerini bilmiyorum ama çok da bir şey beklememek gerekDostlar selam,
Slazenger markası'nın başlatmış olduğu "Sneaker Festivali Programı" kapsamında 1 ürün alana aynısından 1 taneside bedava veriliyor. Üstüne bir de yeni üyelere özel %10 ek indirim ile !
Ayakkabı, giyim vs ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. Kaliteli bir markadır kendisi.
Alıntıyı görüntüle
Bende ki model şu;
Slazenger Abram I Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Slazenger Abram I Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aşırı da rahat görünümü falanda çok güzel ve dediğim gibi hiçbir sorunu yok tertemiz kullanıyorum
Hayır. Mobil uygulamalarında indirim oluyor veya outlet mağazalarında 600'e düşüyor dostum600'e? İkinci el falan mı hocam? 600'e pek bulunmuyorda çünkü bu markaların ayakkabıları
maks 500 tl ye ayakakbı önerir misinYaklaşık 400 TL bayıldığım ayakkabı 2 haftada patladı. Üstelik sadece sporda kullanmıştım.