Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Pc her oyunu rahatlıkla açabiliyor fakat slither.io'da kasma yapabiliyor.Bunun bir ayarı var mı?Chrome üzerinden oynuyorum.
Tamamen internet ile alakalı bir sorun.PC her oyunu rahatlıkla açabiliyor fakat slither.io'da kasma yapabiliyor.Bunun bir ayarı var mı?Chrome üzerinden oynuyorum.
Yani bu normal mi hocam?Sanki fps düşüyor gibi geliyor.Tamamen internet ile alakalı bir sorun.
Yok dostum internetin kötüdürYani bu normal mi hocam?Sanki fps düşüyor gibi geliyor.
30 mb indirme 5mb upload veriyor.Yok dostum internetin kötüdür
Bendede öyle internetim iyi olmasına rağmen. Sunucuları kalitesiz.30 mb indirme 5mb upload veriyor.
Sadece siliter.io da mı kasıyor diğer io oyunlarında da kasıyor mu ?30 mb indirme 5mb upload veriyor.
Katılıyorum , ondan da olabilirBendede öyle internetim iyi olmasına rağmen. Sunucuları kalitesiz.
Öbürlerinde kasmıyor.Sadece siliter.io da mı kasıyor diğer io oyunlarında da kasıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum , ondan da olabilir
Herkeste öyle hocam.Serverleri çöp.PC her oyunu rahatlıkla açabiliyor fakat slither.io'da kasma yapabiliyor.Bunun bir ayarı var mı?Chrome üzerinden oynuyorum.
O zaman garanti sunucuları kötü Hocam , yoğunluktan dolayı da kasıyorÖbürlerinde kasmıyor.
Yoğunluktan değil. Geçen yıl'da böyleydi.O zaman garanti sunucuları kötü Hocam , yoğunluktan dolayı da kasıyor
Sunucuları kötü ve düzeltmiyorlar o zamanYoğunluktan değil. Geçen yıl'da böyleydi.
Aynen.Sunucuları kötü ve düzeltmiyorlar o zaman