Neler Yeni

Snapdragon 732g işlemcinin çöplüğü

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
arkadaşlar bu poco x3,note 10 pro vs vs telefonda kullanılan bir işlemci niye bu kadar kötü yahu ? Yani herhangi bir oyuna girelim diyorum orta ayarlarda bile 45 fps veriyor.Örnek pubg de 45 fps sabit ( configle açılıyor ama hiç 70 fps hissiyatı falan yok )

Bu sorunları nasıl çözebiliriz veya çözümü varmıdır ? Bıktım artık.

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
arkadaşlar bu poco x3,note 10 pro vs vs telefonda kullanılan bir işlemci niye bu kadar kötü yahu ? Yani herhangi bir oyuna girelim diyorum orta ayarlarda bile 45 fps veriyor.Örnek PUBG de 45 fps sabit ( configle açılıyor ama hiç 70 fps hissiyatı falan yok )

3 aydır uğraşıyorum. custom rom biraz daha iyi ama oda stabil değil. başka sıkıntıları var. bugün telefonu değiştirip mi 9 alacağım.

şahin doğan

80+ Platinum
almadan önce testlerine baksaydın o zaman

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
arkadaşlar bu poco x3,note 10 pro vs vs telefonda kullanılan bir işlemci niye bu kadar kötü yahu ? Yani herhangi bir oyuna girelim diyorum orta ayarlarda bile 45 fps veriyor.Örnek PUBG de 45 fps sabit ( configle açılıyor ama hiç 70 fps hissiyatı falan yok )

O işlemcinin kötülüğü değil xiaomi nin yazılımı çöp olduğu bence için öyle düşük fps alıyorsun

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
mi 9 da snapdrogan 855 var. 200 TL fark ile anca bununla takas ediyorlar

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci

Xiaomi genel olarak berbat, eskiden kasmayan telefonlar ürettiği için güzel reklam yaptı. Şimdi de yazılımı yüzünden her şeyi bozdu...

Satıp üstüne koy OnePlus al gerekirse Nord al yine de fark atar.

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
poco x3 nfc almadan önce önce inceledim. bütün videolarda şöyle uçuyor böyle uçuyor deniyordu. fakat gerçekler farklı çıktı. cpu throtting testi bile cpu aniden frekans düşürüp geri yükseliyor. stabil değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

O işlemcinin kötülüğü değil xiaomi nin yazılımı çöp olduğu bence için öyle düşük fps alıyorsun
custom rom da bile stabil değil. veya custom rom yapanlar beceremiyor.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poco x3 nfc almadan önce önce inceledim. bütün videolarda şöyle uçuyor böyle uçuyor deniyordu. fakat gerçekler farklı çıktı. cpu throtting testi bile cpu aniden frekans düşürüp geri yükseliyor. stabil değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

custom rom da bile stabil değil. veya custom rom yapanlar beceremiyor.
İşte bu.Telefonu araştırarak aldım ve herkes gerçekten telefonu öve öve bitiremedi.Gerçekler gerçekten şaşırttı.
almadan önce testlerine baksaydın o zaman

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı

almayaydın kardeşim , 4000 TL'ye kadar bütçen vardı e o zaman poco x3 gt vardı o fiyatlarda o zaman ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çünkü o yazdığın cihazlar Xiaomi'nin ucuz cihazlarından biri, bizim ülkede pahalı olması seni yanıltmasın durum maalesef bu.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

İşlemci değil yazılımı kötü telefonun

Top Bottom