Neler Yeni

Snaptube Kullanmak Riskli Midir ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba,
Video veya MP3 indirmek için Snaptube kullanıyorum ama neticede bu uygulama Play'de yok ve APK olarak yükleniyor. İçine ne koydular bilemeyiz. Ayrıca Play Protect tarafından engelli. Sizce arka planda bir şey dönüyor mudur gizli bir virüs falan var mıdır ?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba,
Video veya MP3 indirmek için Snaptube kullanıyorum ama neticede bu uygulama Play'de yok ve APK olarak yükleniyor. İçine ne koydular bilemeyiz. Ayrıca Play Protect tarafından engelli. Sizce arka planda bir şey dönüyor mudur gizli bir virüs falan var mıdır ?
Ben kullandım çok işime yaradı zamanında, şuan kullanmıyorum ama bilemeyiz

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Arkadaşlar merhaba,
2 yıldır kullanıyorum

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
Arkadaşlar merhaba,
4 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı hatta telefonumu rahatlattığı bile oldu ama bilemeyiz ilerde değisebilir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
APK indirmeye biraz karşıyım ben buna mecbur kaldım bunun gibi işini düzgün yapan program yok Play'de.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
YouTube premium en doğrusu, illa Google Play'den olsun diyorsanız MYT aynı işi görüyor. Yine de benim size tavsiyem, YouTube premium kullanın.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube premium en doğrusu, illa Google Play'den olsun diyorsanız MYT aynı işi görüyor. Yine de benim size tavsiyem, YouTube premium kullanın.
MP3 olarak kaydetmiyor yoksa Premium kullanırdım zaten.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
MP3 olarak kaydetmiyor yoksa Premium kullanırdım zaten.
Dediğim gibi Google Play'de MYT var, MP3 indirebiliyor. Yine de yasal mı, değil mi bilemiyoruz. En azından Snaptube'den daha iyidir, Google izin veriyor. (%100 güvenilir olduğu anlamına gelmez)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar merhaba,
Hocam ben 4 senedir kullanıyorum. Harika uygulama. Sürekli güncelleme getiriyorlar. YouTube gibi yerlerde galiba her videoyu indiremiyorsun normalde. İzin verilmiyor. Ama Snaptube ile illegal bir şekilde indirebiliyorsun. O yüzden play store da yok sanirsam.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi Google Play'de MYT var, MP3 indirebiliyor. Yine de yasal mı, değil mi bilemiyoruz. En azından Snaptube'den daha iyidir, Google izin veriyor. (%100 güvenilir olduğu anlamına gelmez)
MYT deneyeyim o zaman.

Chrollo04

80+ Bronze
Bir tane uygulama vardı ben hep kullanıyordum ama uygulamayı play store'dan kaldırdılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir