Snaptube Kullanmak Riskli Midir ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,135
Arkadaşlar merhaba,
Video veya MP3 indirmek için Snaptube kullanıyorum ama neticede bu uygulama Play'de yok ve APK olarak yükleniyor. İçine ne koydular bilemeyiz. Ayrıca Play Protect tarafından engelli. Sizce arka planda bir şey dönüyor mudur gizli bir virüs falan var mıdır ?

Arkadaşlar merhaba,
Video veya MP3 indirmek için Snaptube kullanıyorum ama neticede bu uygulama Play'de yok ve APK olarak yükleniyor. İçine ne koydular bilemeyiz. Ayrıca Play Protect tarafından engelli. Sizce arka planda bir şey dönüyor mudur gizli bir virüs falan var mıdır ?
Ben kullandım çok işime yaradı zamanında, şuan kullanmıyorum ama bilemeyiz

Arkadaşlar merhaba,
2 yıldır kullanıyorum

Arkadaşlar merhaba,
4 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı hatta telefonumu rahatlattığı bile oldu ama bilemeyiz ilerde değisebilir

APK indirmeye biraz karşıyım ben buna mecbur kaldım bunun gibi işini düzgün yapan program yok Play'de.

YouTube premium en doğrusu, illa Google Play'den olsun diyorsanız MYT aynı işi görüyor. Yine de benim size tavsiyem, YouTube premium kullanın.

YouTube premium en doğrusu, illa Google Play'den olsun diyorsanız MYT aynı işi görüyor. Yine de benim size tavsiyem, YouTube premium kullanın.
MP3 olarak kaydetmiyor yoksa Premium kullanırdım zaten.

MP3 olarak kaydetmiyor yoksa Premium kullanırdım zaten.
Dediğim gibi Google Play'de MYT var, MP3 indirebiliyor. Yine de yasal mı, değil mi bilemiyoruz. En azından Snaptube'den daha iyidir, Google izin veriyor. (%100 güvenilir olduğu anlamına gelmez)

Arkadaşlar merhaba,
Hocam ben 4 senedir kullanıyorum. Harika uygulama. Sürekli güncelleme getiriyorlar. YouTube gibi yerlerde galiba her videoyu indiremiyorsun normalde. İzin verilmiyor. Ama Snaptube ile illegal bir şekilde indirebiliyorsun. O yüzden play store da yok sanirsam.

Dediğim gibi Google Play'de MYT var, MP3 indirebiliyor. Yine de yasal mı, değil mi bilemiyoruz. En azından Snaptube'den daha iyidir, Google izin veriyor. (%100 güvenilir olduğu anlamına gelmez)
MYT deneyeyim o zaman.

Bir tane uygulama vardı ben hep kullanıyordum ama uygulamayı play store'dan kaldırdılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,421
Üyeler
188,422
Son üye
arasonaldo
Geri