Ben de gördüm abi 50 doları ama ikisinin de 77 79 girmesi düşündürdü yine de 70 tl gayet iyi bir fiyat aldım oyunu bu arada.
Ben de gördüm abi 50 doları ama ikisinin de 77 79 girmesi düşündürdü yine de 70 tl gayet iyi bir fiyat aldım oyunu bu arada.
Bir daha indirimli fiyatı bile 77 ye zor düşer gibime geliyor. Aldım ben .Almaya değer mi daha önce oynamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna ne demeli?
77 TL lik olanı kaldım. 65 TL kaldı. Bir oyun daha 77 den çıkarsa onuda alırımOyun nefis almayan keriz
Deluxe almaya değer mi? Yani sniper elite oyunu işte hikâyesini oynayıp birakicaz bence standart idealBir daha indirimli fiyatı bile 77 ye zor düşer gibime geliyor. Aldım ben .
77 TL lik olanı kaldım. 65 TL kaldı. Bir oyun daha 77 den çıkarsa onuda alırım
Deluxla farkı ne normalin. Ben pek hastası değilim yinede aldım normali 77 yeVallahi ben yurtdışında yaşayan biri olsam çok sinirlenirdim. Türkiyeye 5 bize 50 ye nasıl satarsınız derdim.
hocam içinde bi tane özel bir tabanca ve sezon passini veriyo herkesin kendi kararı ama ben olsam normal alıp geçerimDeluxe almaya değer mi? Yani sniper elite oyunu işte hikâyesini oynayıp birakicaz bence standart ideal
Teşekkür ederim cüzdan ile aldımCüzdan ile aldım, epic'ten de alabilirsiniz.
Rica ederim, keyifli oyunlar
steam dolar kurunu 2 ye sabitliyor yani aşağı yukarı 25 lira kadar fiyatın daha pahalı olması lazımdı 775 lira değilEpic ve Steam'de Sniper Elite 5 Ön Siparişe açıldı, Normal sürüm 77 TL ve Deluxe sürüm 119 TL'den satışa sunuldu.
Diğer ülke ve platformlarda 775 TL ve 1000 TL fiyatlarda satışta.
Büyük ihtimal WWE 2K22'de olduğu gibi fiyat hatası mevcut.
Hızlı olan kazanır.
Steam Link - Steam - Sniper Elite 5
Epic Link - Epic Games Sniper Elite 5
Alıntıyı görüntüle
Steam ödeyecektir veya firma ile anlaşırlar.Gerçekten fiyat yanlış yazıldıysa zararı kim ödeyecek acaba?