Neler Yeni

🔥İndirim Sniper Elite 5 - 77 TL | Deluxe 119 TL (YANIYOR)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
WWE 2K22 fırsatını kaçırdım, "firma geri iade etmelerini istedi" diye haber görünce farkına varmıştım.
Ben onuda aldım. Firma geri iade istemez yalandır o. Benim oyun duruyor öyle aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Şahsen ben böyle bir oyun şirketinin böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum. Bölgesel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. Geçen serilerini az çok oynamış biri olarak kesinlikle bu fiyata alınır. Steam de bir sıkıntı var sanırım. Bakiye yükleyemiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu sorunu?

hjorvif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hjorvif
Ben onuda aldım. Firma geri iade istemez yalandır o. Benim oyun duruyor öyle aldım.
Zorla almamış zaten iade etmeleri istemiş ama tabi kim iade eder :) ben kaçırdım onu, bunu görünce kimse kaçırmasın istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen ben böyle bir oyun şirketinin böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum. Bölgesel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. Geçen serilerini az çok oynamış biri olarak kesinlikle bu fiyata alınır. Steam de bir sıkıntı var sanırım. Bakiye yükleyemiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu sorunu?
Hesapta bakiye vardı direkt aldım, bir bilgim yok maalesef.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Kardeşim steamdan hediye olarak gönderilirse yeni arkadaşa. ben sana oyunu atayım sen tutarı fastla atarsın .

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
119tl nin 19tl si tr vergisine. 100tl nin bir miktarı steam e kalan atıyorum 80tl nin birazı satıcı firmanın gelir vergisine adamlar deluxe edition dan 5 dolar bile kazanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,652
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom