Erimtan
80+ Bronze
Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun.Vay güzel hesap kardeşim. Maşallah
Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun.Vay güzel hesap kardeşim. Maşallah
Ben onuda aldım. Firma geri iade istemez yalandır o. Benim oyun duruyor öyle aldım.WWE 2K22 fırsatını kaçırdım, "firma geri iade etmelerini istedi" diye haber görünce farkına varmıştım.
Allah razı olsun.Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun.
Konu sahibine teşekkür et kral.Alırım bir hayırlı olsun. @Abdullah Hacıgül usta teşekkürler
Zorla almamış zaten iade etmeleri istemiş ama tabi kim iade eder ben kaçırdım onu, bunu görünce kimse kaçırmasın istedim.Ben onuda aldım. Firma geri iade istemez yalandır o. Benim oyun duruyor öyle aldım.
Hesapta bakiye vardı direkt aldım, bir bilgim yok maalesef.Şahsen ben böyle bir oyun şirketinin böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum. Bölgesel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. Geçen serilerini az çok oynamış biri olarak kesinlikle bu fiyata alınır. Steam de bir sıkıntı var sanırım. Bakiye yükleyemiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu sorunu?
İnstagramdan paylaştı yoğun olduğum için forumda kalamıyorum. Bildirim geldi. Girdim hikayeye. Farketmez emeği geçen herkese teşekkürler.Konu sahibine teşekkür et kral.
Kardeşim steamdan hediye olarak gönderilirse yeni arkadaşa. ben sana oyunu atayım sen tutarı fastla atarsın .Şahsen ben böyle bir oyun şirketinin böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum. Bölgesel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. Geçen serilerini az çok oynamış biri olarak kesinlikle bu fiyata alınır. Steam de bir sıkıntı var sanırım. Bakiye yükleyemiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu sorunu?
Ya da boşver dolandırıcılık moduna girmesin kimsenin içi rahat etmezKardeşim steamdan hediye olarak gönderilirse yeni arkadaşa. ben sana oyunu atayım sen tutarı fastla atarsın .