❌İndirim Bitti! Snowman M200 159TL! (CPU Fanı)

ben aldım 5600x için
ucu ucuna kaçırdım ben alıyodum az daha neyse hayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rainbow stoğunu beklediğim için takipte olduğum bir üründü. Kırmızı ledlisi indirime girmiş, fiyatı gayet iyi sizinle paylaşmak istedim. Stok 1 adet sanırım, alana hayırlı olsun dostlar. :)

Hocam rainbow olanı falan indirime girerse stok bi kaç tane olursa beni de etiketler misiniz

Son düzenleme:
Şu fiyata bir tane lga 1700 soğutucu yok. Çok üzücü gerçekten

Rainbow stoğunu beklediğim için takipte olduğum bir üründü. Kırmızı ledlisi indirime girmiş, fiyatı gayet iyi sizinle paylaşmak istedim. Stok 1 adet sanırım, alana hayırlı olsun dostlar. :)

Hocam şimdi gördüm snowman t6 ultra stokları yenilenmiş 600 lira olmuş hala f/p olarak zirve de mi?perfan 120h a göre falan ya da deepcool bu aralar baya öneriliyor ne düşünüyorsunuz

sırf rainbow degil diye dark freezer x93 aldım baya memnunum

Hocam şimdi gördüm snowman t6 ultra stokları yenilenmiş 600 lira olmuş hala f/p olarak zirve de mi?perfan 120h a göre falan ya da deepcool bu aralar baya öneriliyor ne düşünüyorsunuz
120h daha iyi ama bazı fırsatçılar çok önerdik diye 120h' ın fiyatını tee 499 liralardan 800 lere çıkardılar...

600e şu an en alınabilecek soğutucu id cooling 214xt

Kaç derece düşürdü x93? Yorumlarda stok fandan farkı yok falan yazanları görüp almaktan vazgeçtim de onu.
gidip onu 5950x e falan mı takmışlar 11400 de turbo boost acamıyodum stok yüzünden valorant 67 gördüm max boşta da 35 de çalışıyor 25-30 derece düşürdü nerdeyse turbo boost sürekli acık halde max gördüğüm sıcaklık 72 o da rdr2 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidip onu 5950x e falan mı takmışlar 11400 de turbo boost acamıyodum stok yüzünden valorant 67 gördüm max boşta da 35 de çalışıyor 25-30 derece düşürdü nerdeyse turbo boost sürekli acık halde max gördüğüm sıcaklık 72 o da rdr2 de
demem o ki i5 11600 ve 5600x e kadar bu soğutucu alınabilir soğutucu için az paranız kaldıysa güzel bir çözüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,190
Üyeler
184,273
Son üye
cuncuneyt97
Geri