Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,570
kaç dereceye düştü hocamben aldım 5600x için
kaç dereceye düştü hocamben aldım 5600x için
Şimdi aldı.kaç dereceye düştü hocam
fark ettim şimdiŞimdi aldı.![]()
https://www.trendyol.com/snowman/m200-mavi-ledli-universal-cpu-fan-amd-intel-p-46090374 burdada ucuzmuşya son stoğu alıyodum adres girdim ürün bitti ya şansa bak
Normalde fiyatı 190TL zaten, ki daha fazla da etmez. Eskiden 70 liraydı, ortalığı kasıp kavuruyordu...
ucu ucuna kaçırdım ben alıyodum az daha neyse hayırlı olsun hocamben aldım 5600x için
Hocam rainbow olanı falan indirime girerse stok bi kaç tane olursa beni de etiketler misinizRainbow stoğunu beklediğim için takipte olduğum bir üründü. Kırmızı ledlisi indirime girmiş, fiyatı gayet iyi sizinle paylaşmak istedim. Stok 1 adet sanırım, alana hayırlı olsun dostlar.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Hocam şimdi gördüm snowman t6 ultra stokları yenilenmiş 600 lira olmuş hala f/p olarak zirve de mi?perfan 120h a göre falan ya da deepcool bu aralar baya öneriliyor ne düşünüyorsunuzRainbow stoğunu beklediğim için takipte olduğum bir üründü. Kırmızı ledlisi indirime girmiş, fiyatı gayet iyi sizinle paylaşmak istedim. Stok 1 adet sanırım, alana hayırlı olsun dostlar.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
120h daha iyi ama bazı fırsatçılar çok önerdik diye 120h' ın fiyatını tee 499 liralardan 800 lere çıkardılar...Hocam şimdi gördüm snowman t6 ultra stokları yenilenmiş 600 lira olmuş hala f/p olarak zirve de mi?perfan 120h a göre falan ya da deepcool bu aralar baya öneriliyor ne düşünüyorsunuz
Kaç derece düşürdü x93? Yorumlarda stok fandan farkı yok falan yazanları görüp almaktan vazgeçtim de onu.sırf rainbow degil diye dark freezer x93 aldım baya memnunum
600e şu an en alınabilecek soğutucu id cooling 214xtHocam şimdi gördüm snowman t6 ultra stokları yenilenmiş 600 lira olmuş hala f/p olarak zirve de mi?perfan 120h a göre falan ya da deepcool bu aralar baya öneriliyor ne düşünüyorsunuz
gidip onu 5950x e falan mı takmışlar 11400 de turbo boost acamıyodum stok yüzünden valorant 67 gördüm max boşta da 35 de çalışıyor 25-30 derece düşürdü nerdeyse turbo boost sürekli acık halde max gördüğüm sıcaklık 72 o da rdr2 deKaç derece düşürdü x93? Yorumlarda stok fandan farkı yok falan yazanları görüp almaktan vazgeçtim de onu.
demem o ki i5 11600 ve 5600x e kadar bu soğutucu alınabilir soğutucu için az paranız kaldıysa güzel bir çözümgidip onu 5950x e falan mı takmışlar 11400 de turbo boost acamıyodum stok yüzünden valorant 67 gördüm max boşta da 35 de çalışıyor 25-30 derece düşürdü nerdeyse turbo boost sürekli acık halde max gördüğüm sıcaklık 72 o da rdr2 de
120h ın performansı 224xt ile eşit zaten 120h daha iyi olur600e şu an en alınabilecek soğutucu id cooling 214xt