SNOWMAN M200 Alınır mı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce nasıl? Abdullah abi incelemişti zamanında fiyatına göre beğenmişti. Kullanan arkadaşlar varsa sesi ve performansından memnun musunuz?
Ryzen 3 3100 stok soğutuculu kullanıyorum. Geceleri sesi bir tık rahatsız ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce nasıl? Abdullah abi incelemişti zamanında fiyatına göre beğenmişti. Kullanan arkadaşlar varsa sesi ve performansından memnun musunuz?
Ryzen 3 3100 stok soğutuculu kullanıyorum. Geceleri sesi bir tık rahatsız ediyor.

Ben de sormuştum ama ryzen 5 3600 içindi bana direk al dedndi bence alınabilir

Fiyatına göre güzel bir soğutucu alabilirsiniz.

Alınır. Güzel soğutucu. Hatta zamanında @Abdullah Hacıgül incelemesini yapmıştı.

Stok soğutucu sesi sizi rahatsız ediyor ise, benim kullandığım kadarıyla bu soğutucu sizi mutlu etmez.

Stok soğutucu sesi sizi rahatsız ediyor ise, benim kullandığım kadarıyla bu soğutucu sizi mutlu etmez.
Çok rahatsız ettiğini söyleyemem. Gece 4-5 gibi ölüm sessizliği olduğu için ufaktan sinirimi bozuyor sadece.

Çok rahatsız ettiğini söyleyemem. Gece 4-5 gibi ölüm sessizliği olduğu için ufaktan sinirimi bozuyor sadece.
Ses konusunda çok fark etmez.

Biraz daha para biriktirip üst model bir soğutucu alınabilir. (ses için)

Ses konusunda çok fark etmez.

Biraz daha para biriktirip üst model bir soğutucu alınabilir. (ses için)
Snowman T6 Ultra nasıl peki? 200₺'lik fiyatına değer mi? Bildiğim kadarıyla o da çok iyi bir soğutucu.

Snowman T6 Ultra nasıl peki? 200₺'lik fiyatına değer mi? Bildiğim kadarıyla o da çok iyi bir soğutucu.
Soğutucu hakkında bir bilgim yok ama Snowmanların diğer soğutuculara göre biraz daha sesli çalıştığını okumuştum.

T6 Ultra, Ryzen 5 3600'te kullanıyorum, Auto ve Boost açık. 10 dakikalık aida64 stres testinde maksimum 57 dereceyi gördü. İçerisinden çıkan termal macunu kullandım. Kasam full mesh. Kararını buna göre verirsin.

Snowman T6 Ultra gayet güzel bir soğutucu oda tercih edilebilir ama ses konusunda bir şey diyemem stok soğutucu kadar sesli çalışıyor bazen ama soğutma konusunda çok çok daha üstün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,703
Üyeler
189,135
Son üye
ahmetcanaslan34
Geri