Görünüşü daha iyi olduğundan dolayı bu modelde tercih edilebilir. 2 model arasında Çok fazla performans farkı olacağını sanmam.Hepsiburada kampanyası ile 171 liraya alacağım sizce alınır mı ?
Başka alternatifler varsa önerebilirsiniz.
Ryzen 5 3600 kullanıyorum.
Doğrudan AM4 uyumu yok.Görünüşü daha iyi olduğundan dolayı bu modelde tercih edilebilir. 2 model arasında Çok fazla performans farkı olacağını sanmam.
O bahsettiğiniz sorun çözüldü. Açıklamasında belirtildiği gibi AM4 aparatı ile beraber geliyor. Kesinlik kazanması için almadan satıcıya sorabilir.Doğrudan AM4 uyumu yok.
Görünüşe de önem veriyorum,önerin için sağol.T6 al aynı güçte, veya Gametech freezer hd 3.0
Corsair spec delta kullanıyorum,yani sığar.Ben kullanıyorum öneririm kasanıza sığacağına eminsiniz değil mi ?
Boşta iken hızlı dönerse al suite 3 uygulamasını kullanıyorum sessiz modda kullanıyorum oyuna girdiğimde ise standart moda alıyorum ve sıcaklığa göre fan hızı değişiyor
Yanına uyumlu olacak fan önerisi yapar mısın ?Görünüşü daha iyi olduğundan dolayı bu modelde tercih edilebilir. 2 model arasında Çok fazla performans farkı olacağını sanmam.
İlk kez Visa kart ile hepsiburadadan alışveriş yapacaksanız 220₺'ye aynı modelin 2 fanlı versiyonunu alabilirsiniz. O modeli alırsanız aklınızda bulunsun. 2. Fan PWM değil yani Hızını düşürürseniz LED'lerin parlaklığıda etkilenecektir. Bios üzerinden 2si için ayrı bir ayar yapmanız gerekir.Görünüşe de önem veriyorum,önerin için sağol.
(T6 ultra görünüşü daha hoş geliyor)
Corsair spec delta kullanıyorum,yani sığar.
Yanına uyumlu olacak fan önerisi yapar mısın ?
İlk verdiğiniz linktekini alabilirim kampanya ile ama alttakini alamam maalesef.İlk kez Visa kart ile hepsiburadadan alışveriş yapacaksanız 220₺'ye aynı modelin 2 fanlı versiyonunu alabilirsiniz. O modeli alırsanız aklınızda bulunsun. 2. Fan PWM değil yani Hızını düşürürseniz LED'lerin parlaklığıda etkilenecektir. Bios üzerinden 2si için ayrı bir ayar yapmanız gerekir.
ininal da visa olarak geçiyor kabul ediyorlar mıİlk kez Visa kart ile hepsiburadadan alışveriş yapacaksanız 220₺'ye aynı modelin 2 fanlı versiyonunu alabilirsiniz. O modeli alırsanız aklınızda bulunsun. 2. Fan PWM değil yani Hızını düşürürseniz LED'lerin parlaklığıda etkilenecektir. Bios üzerinden 2si için ayrı bir ayar yapmanız gerekir.
Hocam elimde böyle bir apart var bildiğim kadarıyla Am4 aparatı,eğer öyleyse T5 almayı düşünüyorum.İlk kez Visa kart ile hepsiburadadan alışveriş yapacaksanız 220₺'ye aynı modelin 2 fanlı versiyonunu alabilirsiniz. O modeli alırsanız aklınızda bulunsun. 2. Fan PWM değil yani Hızını düşürürseniz LED'lerin parlaklığıda etkilenecektir. Bios üzerinden 2si için ayrı bir ayar yapmanız gerekir.