kasam cok geniş anakartım atx ama sığmayacak gibi duruyor şaka gibiBende de aynı.
kasam cok geniş anakartım atx ama sığmayacak gibi duruyor şaka gibiBende de aynı.
Valla hocam benim de sogutucunun yuksekligi dolayisiyla zor sığdı kasaya. Kasa kapağı kapanmicakti yari santim daha yüksek olsakasam cok geniş anakartım atx ama sığmayacak gibi duruyor şaka gibi
Kasa için boy yeterse olur. Geri kalan her şey anakarta bağlı. mATX' e sığıyosa ATX' e sığması lazım. Sığmazsa soğutucuyu iade edebilrisiniz.kasam cok geniş anakartım atx ama sığmayacak gibi duruyor şaka gibi
Hocam siz t6 yi montajladiktan sonra biostan vs ayar yaptiniz mi?Kasa için boy yeterse olur. Geri kalan her şey anakarta bağlı. mATX' e sığıyosa ATX' e sığması lazım. Sığmazsa soğutucuyu iade edebilrisiniz.
Fan kontrolünü PWM' den Voltaja aldım Silent moda çektim SIFIR SES. Normalde PWM modunda bırakırsan sadece hava sesi geliyor boşta yükte o ses geliyor. Ama voltajla ayarlarsan sadece yüksek yükte ses çıkıyor.Hocam siz t6 yi montajladiktan sonra biostan vs ayar yaptiniz mi?
Hocam bios unuzu ss atabilir misiz rica etsem?Fan kontrolünü PWM' den Voltaja aldım Silent moda çektim SIFIR SES. Normalde PWM modunda bırakırsan sadece hava sesi geliyor boşta yükte o ses geliyor. Ama voltajla ayarlarsan sadece yüksek yükte ses çıkıyor.
Telefonum yok atamam maalesef. Telefon kullanmıyorum.Hocam bios unuzu ss atabilir misiz rica etsem?
Anlatabilir misiniz peki ne yapmam gerektigini ben size ss atsamTelefonum yok atamam maalesef. Telefon kullanmıyorum.
Anakartım Gigabyte. Smart Fan 5' e girdim. Ordan kontrol kısmı var. Otomatikten voltaja aldım ve Silent modu seçtim. Sonra orda onay tuşu var. Onayladım. Sonra F10 + enter.Anlatabilir misiniz peki ne yapmam gerektigini ben size ss atsam
Anladım hocam peki oyunlarda da mi bu modda oynuyorsunuz?Anakartım Gigabyte. Smart Fan 5' e girdim. Ordan kontrol kısmı var. Otomatikten voltaja aldım ve Silent modu seçtim. Sonra orda onay tuşu var. Onayladım. Sonra F10 + enter.
Evet. Stress testinde bile bu modda.Anladım hocam peki oyunlarda da mi bu modda oynuyorsunuz?
Sys fan mi peki cpu fan mi seciyoruz?Anakartım Gigabyte. Smart Fan 5' e girdim. Ordan kontrol kısmı var. Otomatikten voltaja aldım ve Silent modu seçtim. Sonra orda onay tuşu var. Onayladım. Sonra F10 + enter.
Silent mod da daha yavas calismiyor mu peki fanlar? Yakmayalim sonra bi yerleriEvet. Stress testinde bile bu modda.
Nereye taktıysan onu seç. Bende SYS fan yok ama 2' sinede yaptım. Zaten 1 tanesi yapınca 2.' yi aynı yapıyor. Alternatif olarak gigabyte App center indirip SIV uygulamasını açarak direkt Silent Moda (Öbür modlarada) alabilirsin ama önce BIOS' dan kontrolü voltaj yapman lazım.Sys fan mi peki cpu fan mi seciyoruz?
Yükte tekrar hızlanıyor zaten.Sys fan mi peki cpu fan mi seciyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silent mod da daha yavas calismiyor mu peki fanlar? Yakmayalim sonra bi yerleri