Neler Yeni

Snowman T6 Ultra kasaya sığar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
Beyler şimdi siparişini verdim ben bunun. İ3 12100F ile tak çalıştır olarak kullanabilirim direkt değil mi? LGA 1700 Kiti falan öyle bir muhabbet varmış. Benim sipariş ettiğimin içinde var mıdır o kit?

Bir sorum daha var benim kasaya sığar mı?

IMG_0207.png

Son düzenleme:

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
Beyler şimdi siparişini verdim ben bunun. İ3 12100F ile tak çalıştır olarak kullanabilirim direkt değil mi? LGA 1700 Kiti falan öyle bir muhabbet varmış. Benim sipariş ettiğimin içinde var mıdır o kit?

vardır monte edip açarsın

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
keşke dark freezer x125 alsaydın, hem direk uyumlu hemde sorun yaşamazdın. ayrıca onun çember şeklinde bir montaj aparatı var o bazen mosfet soğutuculara takılabiliyor, yani hiç uyduramayabilirsin soğutucuyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski anakartlarda sıkıntı yapmazda, yenilere uymayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke dark freezer x125 alsaydın, hem direk uyumlu hemde sorun yaşamazdın. ayrıca onun çember şeklinde bir montaj aparatı var o bazen mosfet soğutuculara takılabiliyor, yani hiç uyduramayabilirsin soğutucuyu.

eski anakartlarda sıkıntı yapmazda, yenilere uymayabilir.
Çok baktım da T6 6 borulu diye bunu tercih etmek istedim çoğunda 4 bakır boru vardı

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
Çok baktım da T6 6 borulu diye bunu tercih etmek istedim çoğunda 4 bakır boru vardı
bakır boru para etmiyor, aliminyum mu neyse o dandik yapraklar ile bağlantı kalitesi önemli. ayrıca gene ne olduğu belli olmayan bi kilit mekanizması var o kadarda iyi basmıyor. bu işlemciyle kullanırsında ilerde iş görmez bu. bende x124 var mx-6 sürdüm temal macun olarak i7 8700 62-63 dereceyi geçmiyor mesela. daha önce bunun gibi bir soğutucum vardı. o zamanlar x3440 ile kullanıyordum işlemciye düzgün basmıyor kesinlikle tavsiye etmem. git x125 al daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
bakır boru para etmiyor, aliminyum mu neyse o dandik yapraklar ile bağlantı kalitesi önemli. ayrıca gene ne olduğu belli olmayan bi kilit mekanizması var o kadarda iyi basmıyor. bu işlemciyle kullanırsında ilerde iş görmez bu. bende x124 var mx-6 sürdüm temal macun olarak i7 8700 62-63 dereceyi geçmiyor mesela. daha önce bunun gibi bir soğutucum vardı. o zamanlar x3440 ile kullanıyordum işlemciye düzgün basmıyor kesinlikle tavsiye etmem. git x125 al daha iyi.
t6 ultranin degerlendirmelere baktim da 12100f icin hic degerlendirme yoktu zaten. dedigin gibi bendeki islemci icin sikinti galiba.

bu demi x125 aynisi seninkiyle

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
X124 benimkisi ama arada çok bi fark olmaz

Bende tek fan var bide x125 çift fan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
X124 benimkisi ama arada çok bi fark olmaz

Bende tek fan var bide x125 çift fan
e kanka uyumlu degil diyo satici altta bi kac tane daha var uyumlu degil diyen

Ekler

• IMG_0208.jpeg
    IMG_0208.jpeg
    64.3 KB · Hit: 35

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
e kanka uyumlu degil diyo satici altta bi kac tane daha var uyumlu degil diyen
Trendyol u bilmem ben sana teknobiyotikten link attım orada uyumlu olduğunu belirtmişlerdi

Hocam aldiğın soğutucu uymayabilir, ben x125 e sende böyle diyince bişey diyemem. Bana sorarsın arctic esports 34 gibi bir kule tipi soğutucun yoksa ileride 5 para etmiyor, 6 boru arctic in 3 borusuna bedel diyebilirim. O yüzden bence 2 borulu 200 300 liraya bi soğutucu al geç

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
Trendyol u bilmem ben sana teknobiyotikten link attım orada uyumlu olduğunu belirtmişlerdi

Hocam aldiğın soğutucu uymayabilir, ben x125 e sende böyle diyince bişey diyemem. Bana sorarsın arctic esports 34 gibi bir kule tipi soğutucun yoksa ileride 5 para etmiyor, 6 boru arctic in 3 borusuna bedel diyebilirim. O yüzden bence 2 borulu 200 300 liraya bi soğutucu al geç
reis trendyoldaki satici da teknobiyotik. t6 ultra bi gelsin deneyim olmazsa geri gonderirim. senin dedigin x125i arastirmaya baslarim

anakarta takmak için işte
normal duz hali oturmuyor yani. hangi islemciler icin uretmisler ki bu sogutuculari

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
reis trendyoldaki satici da teknobiyotik. t6 ultra bi gelsin deneyim olmazsa geri gonderirim. senin dedigin x125i arastirmaya baslarim

normal duz hali oturmuyor yani. hangi islemciler icin uretmisler ki bu sogutuculari
soğutucu tek kit lerin çeşitleri var intel farklı amd farklı

Top Bottom