bi taraf oturuyor diğer tarafı oturtmak için baya bir güç uygulamak gerekiyor anakart kırılır diye abanmak istemiyorum valla sinir oldumEn baştan uyarı yapayım zorlanıyorsa hiç uğraşma ya değiştir ya ustaya taktır.Snowman m200 almıştım takmaya çalışırken 9400f i çöp ettim.Normalde kolay diyorlar ama çok sorun yaşayan gördüm.
doğru taktığınıza emin misiniz ?arkadaşlar snowman t6 ultra aldım takmaya çalışıyorum fakat bir türlü takamdım ekran kartı ve rami söktüm yardımcı olur musunuz
aynısını yaşadım aynısı hiç uğraşma knk bozarsın bakbi taraf oturuyor diğer tarafı oturtmak için baya bir güç uygulamak gerekiyor anakart kırılır diye abanmak istemiyorum valla sinir oldum
abanmanız lazım hocam ama abanırken çok abartmayınbi taraf oturuyor diğer tarafı oturtmak için baya bir güç uygulamak gerekiyor anakart kırılır diye abanmak istemiyorum valla sinir oldum
işlemçiyi nasıl çöp ettiniz ?En baştan uyarı yapayım zorlanıyorsa hiç uğraşma ya değiştir ya ustaya taktır.Snowman m200 almıştım takmaya çalışırken 9400f i çöp ettim.Normalde kolay diyorlar ama çok sorun yaşayan gördüm.
hocam bi soğutucunun bi tarafında 3 çizgi var diğer tarafta yok 3 çizgi taraf nereye gelmesi lazım
çalışmıyordu işte ne oldu anlamadık bilgisayarcıya götürdüm başka pcye taktı yine çalışmadı.Ne oldu bilmiyorum.abanmanız lazım hocam ama abanırken çok abartmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemçiyi nasıl çöp ettiniz ?
hocam neredeyse imkansızı başardınız işlemci bozanı ilk defa görüyorum hemde intelçalışmıyordu işte ne oldu anlamadık bilgisayarcıya götürdüm başka pcye taktı yine çalışmadı.Ne oldu bilmiyorum.