¥usuff
80+ Silver
1 kalınlıköyle bişeyin imkanı yok 4 bakır borusu var ayrıca arkada extradan tahliye fanı da yok
2 fan
3 direk temas borular
4 termal macun
1 kalınlıköyle bişeyin imkanı yok 4 bakır borusu var ayrıca arkada extradan tahliye fanı da yok
T6 Ultra daha ağır, 6 adet Direct temas boru var T6' da. 6.66w/mk termal macun çıkıyor fanları ortalama. Fan hariç hiçbir yerde kaybetmiyor.1 kalınlık
2 fan
3 direk temas borular
4 termal macun
tamam benim bahsettiğim ürünü açıklamışsın.1 kalınlık
2 fan
3 direk temas borular
4 termal macun
yada reeven hans stok bekle e12 den çok daha iyi t6 ultra dan ağır ve daha iyi.tamam benim bahsettiğim ürünü açıklamışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
snowman t6 ultranın fanı max 1300 rpm
reeven e12 ise 1500 rpm
200 rpm çok bir fark değil. Ayrıca tahliye fanı ve fazladan 2 tane bakır borusu ile t6 ultraya daha iyi diyebiliriz. Izgara kalınlığı olarak da çok farkları yok. Reeven e12 fiyat olarak pahalı. Kötü demiyorum diğerine ama mantıken t6 ultra daha iyi
Merhaba Benim İşlemcim Phenom x4 945 stok fan kullanıyorum 125W TDP Çekiyor ve GTA V , Valorant oynarken 89 derece sabit oynuyorum ve bir işlemci soğutucusu almaya karar verdim ama 2 tanesinden birinde kararsızım Snowman T6 Ultra mı daha iyi soğutur yok ise Dark Freezer x124 mü Snowman T6 Ultra 1300 RPM Gücünde dark freezer 800-2000 dark 5x ısı borusu t6 6x ısı borusu biraz overclock yapabilirim soğutuculardan anlayan bir reis var ise yardımcı olabilir mi ? soğutucu önerisi de alabilirim bütçe 250 işlemci yanıcak böyle giderse
Bunun fanları 9 cmÖnerim bu ama yok ben 2 fan istiyorum dersen T6 ultra alırsınGAMETECH Freezer HD3.0 AMD/Intel Rainbow İşlemci Fanı Freezer/Cooler HD 3.0
www.rsateknoloji.com
T6 dan daha iyiBunun fanları 9 cm
Hangi açıdan?T6 dan daha iyi
SoğutmaHangi açıdan?
3 fanı olduğu için mi?Soğutma
Hayır3 fanı olduğu için mi?
Hocam, böyle tek tek soru cevap şeklinde mi gitmemiz gerekiyor?Hayır