Neler Yeni

SOĞUK EKRAN KARTI MARKA ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
Hayır. İki fanlılar arasında hatırı sayılır bir modeldir.
peki reis 1 haftadır sistem arıyorum her beğendiğim sistemde kada genelde beğenilmiyor hiper zoe.power kasalar beğenilmiyor ne yapcağım yardım edermisin yılbaşı gelmeden sistem almam gerek zam gelcek çünkü?

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ahmet Berat
peki reis 1 haftadır sistem arıyorum her beğendiğim sistemde kada genelde beğenilmiyor hiper zoe.power kasalar beğenilmiyor ne yapcağım yardım edermisin yılbaşı gelmeden sistem almam gerek zam gelcek çünkü?
Hazır sistem piyasası karma karışık olduğundan 1 yıl önce "şunu al" demeyi bıraktım. Köşeden bir yerden daha iyi bir sistem çıkıyor vebal bana kalıyor.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ulaş dursun
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
s"enerji vok gaming v9 a bir bak 7700xtlerle 7800xtler çok yakın 2-3k fark varken 7800xt al bu piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/3529...16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu var nispeten iyi gg12 en iyisiydi baya zam aldı seçenek baya az
iyi güzel de bu sistem bi tık pahalı 30k ya yokmu birde pc hocasının sistemlerinde coil whine sorunundan şikayetçi olanlar var neden öyle sizce güvenmli değil mi bu youtuber?

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ulaş dursun
iyi güzel de bu sistem bi tık pahalı 30k ya yokmu birde pc hocasının sistemlerinde coil whine sorunundan şikayetçi olanlar var neden öyle sizce güvenmli değil mi bu youtuber?
coil whine a ne yapsın adam artık ekran kartları güçlü olduğu için bobinlerden ses çıkıyor çoğunda markaların çözüm bulması lazım ona

30kya bunu buldum ama anakart çok iyi değil bunda am5 platformu gene

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
coil whine a ne yapsın adam artık ekran kartları güçlü olduğu için bobinlerden ses çıkıyor çoğunda markaların çözüm bulması lazım ona

30kya bunu buldum ama anakart çok iyi değil bunda am5 platformu gene
ee rx7700xt direk alınmaz gibi bişey oldu bu ama

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
arkadaşlar rtx 4060 yada rx7700xt ekran kartı alacağım genel olarak soğutması bu modellerde yada diğer modellerde soğutması çok iyi olan ekran kartı markası nedir?
Eğer bütçe kısıtlaması yok ise TUF serisi ve Dual serisi iyidir ama bu modeller bir üst model ekran kartı fiyatlarına çıkıyor. GALAX fiyatına göre neredeyse Asus derecesinde performans verir. Nvida kanadında Galax, Amd kanadında Sapphire çok iyi F/p olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
Eğer bütçe kısıtlaması yok ise TUF serisi ve Dual serisi iyidir ama bu modeller bir üst model ekran kartı fiyatlarına çıkıyor. GALAX fiyatına göre neredeyse Asus derecesinde performans verir. Nvida kanadında Galax, Amd kanadında Sapphire çok iyi F/p olur.
galax hiç güvenilir gelmiyor ama sizce performansı ve soğutması nasıl asusa göre?

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Üstten alta ve soldan sağa doğru, soğuktan sıcağa liste.

GPU Tierlist.png
AMD GPU Tierlist.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
Top Bottom