Neler Yeni

Çözüldü✓ Sogutma: AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
aynen öyle bozacağını düşünmüyorum sorun yaratır çalışmaz ise o soğutucunun montajını izleyebilirsin.
Aslinda izledimde iste kablolari nereye takacagimi gistermiyor

Ben all in onei kullandim CPU_FAN1 yazan yere taktim olur mu?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
efe araci
kablolari tam taktıgınıza emin olun bu parçalar öyle tak diye bozulcak parçalar değil güç gelmiyorsa kablolar gevşek olabilir.
Yok yok hersey bagli power tusuda acik ama guc gelmiyor enden anlamadim😂 umarim bisiy yapmamisimdir😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son konu açın çözemezseniz.

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
kablolari tam taktıgınıza emin olun bu parçalar öyle tak diye bozulcak parçalar değil güç gelmiyorsa kablolar gevşek olabilir.

Valla bilmiyorum konu actim ama umarim cozulur

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir

Ben şimdi BİOSu güncelledim. BIOSun OC sekmesinden RAMin hızını 6000 MHz çektim (2 ram için ayrı ayrı yapmıyoruz değilmi direk 1 tane 6000 seçeneği vardı onu seçtim ben?).

Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Bilgisayar açıldığında eklediğim 2 adet hatayo veriyor ama ne demek istediklerini anlamadım.
1.jpeg
2.jpeg

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
efe araci
Ben şimdi BİOSu güncelledim. BIOSun OC sekmesinden RAMin hızını 6000 MHz çektim (2 ram için ayrı ayrı yapmıyoruz değilmi direk 1 tane 6000 seçeneği vardı onu seçtim ben?).

Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Bilgisayar açıldığında eklediğim 2 adet hatayo veriyor ama ne demek istediklerini anlamadım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hayatımda hiç bu hataları duymadım gerçekten evet yaptığın bios ayarı iyi ama senin ramlerin 6000mhzden fazlaysa daha fazla olması lazım konu açabilirsin biosu güncellemen çok iyi olmuş.

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
hayatımda hiç bu hataları duymadım gerçekten evet yaptığın bios ayarı iyi ama senin ramlerin 6000mhzden fazlaysa daha fazla olması lazım konu açabilirsin biosu güncellemen çok iyi olmuş.
sen 6000 al dedin bende 6000 almıştım daha fazla değildir yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,173
Üyeler
169,540
Son üye
Pandora
Top Bottom