Kolay aslında soğutucu takmakta bir şey yok YouTube'dan bile izlesen yaparsın. Ama hiç yapamayacak gibiysen bi bilgisayarcıya götür. Karalar bağlamanın anlamı yok.Gaminggenden kasa aldim sadece anakarti montajlayacagimi dusunurlen soğutucu da ayri geldi napicagimi bilmiyorum.
hangi modelGaminggenden kasa aldim sadece anakarti montajlayacagimi dusunurlen soğutucu da ayri geldi napicagimi bilmiyorum.
Assassin king 120 se
Normalde takilj gelmesi gerekmiyor mu peki?Kolay aslında soğutucu takmakta bir şey yok YouTube'dan bile izlesen yaparsın. Ama hiç yapamayacak gibiysen bi bilgisayarcıya götür. Karalar bağlamanın anlamı yok.
hayır anakartı yamultma-çatlatma-kırma işlemciye zarar verme-pin yamultma olaylarına karşı montajsız gönderiliyorNormalde takilj gelmesi gerekmiyor mu peki?
hayır. kule tipi soğuıtucular kargoda eğilir bükülür anakarta da zarar verir. dolayısıyla takılı gönderilmez. biz çalıştığım firmada montaj yaparken kule tipi soğutuculara dokunmuyoruz bile. hiç açmadan kapalı kutu yolluyoruz direk.Normalde takilj gelmesi gerekmiyor mu peki?
Hayır ayrı gelir.Normalde takilj gelmesi gerekmiyor mu peki?
Sogutucuyu takacagim yerde zaten farkli bir fan var onu napiyim?hayır. kule tipi soğuıtucular kargoda eğilir bükülür anakarta da zarar verir. dolayısıyla takılı gönderilmez. biz çalıştığım firmada montaj yaparken kule tipi soğutuculara dokunmuyoruz bile. hiç açmadan kapalı kutu yolluyoruz direk.
Dostum o stok fan onu sök kaldır bir yere işlemcinle beraber geliyor oSogutucuyu takacagim yerde zaten farkli bir fan var onu napiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Çatlı Reis @xenk2626
Dostum o zaten işlemcinle beraber geliyor kutu içeriginde var mesela benim işlemcim kutusuz oldugu icin fansız geldi sogutmami kendim taktım sen bu fanı cikar kutusuna koy işlemcinin kutusu yoksa oda normal kutusuz fansizda oluyor fanın iyi yanı satarken biraz daha fazla para ediyorPeki onu napicagim? Eger cikaricaksam niye takiyorlar ki??