RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,105
Tam ölçü.Hocam bu tam ölçüdür değil mi ne eksik ne fazla bu kasayı nerden bulmuşum bilmiyorum ki ne kadar kötüymüş ya.
Tam ölçü.Hocam bu tam ölçüdür değil mi ne eksik ne fazla bu kasayı nerden bulmuşum bilmiyorum ki ne kadar kötüymüş ya.
Garanti işi yatmaz mı? Yoksa espri falan mı yapıyosun hocam?
Beyler bu soğutucunun gücünde uyacak bir şey biliyor musunuz ?Ciddiye almazsın diye düşünmüştüm.
Esprisine dedim kral.
Ne amaçla kullanılacak? Ayrıca hangi işlemcide?Beyler bu soğutucunun gücünde uyacak bir şey biliyor musunuz ?
Ya kusura bakmayın diğer konuyla karıştırdım Gaming,render tarzı ryzen 5 3600Ne amaçla kullanılacak? Ayrıca hangi işlemcide?
Bütçeniz 350TL mi?Ya kusura bakmayın diğer konuyla karıştırdım Gaming,render tarzı ryzen 5 3600
500 e kadar çıkarımBütçeniz 350TL mi?
Tam hatırlamıyorum boyutu 152mm olması lazım:500 e kadar çıkarım
urun.n11.com
hocam bunun boyutu küçük fakat performans olarak daha kötüTam hatırlamıyorum boyutu 152mm olması lazım:
Birde torx fanların üretimi durdu veya türkiyeye gelmiyor artık ne zamandır çift fanada çeviremiyorum maalesefTam hatırlamıyorum boyutu 152mm olması lazım:
Farklı fan taksanda olur. Ayrıca 4 GHz 1.45V (Cidden yüksek voltaj) Ryzen 5 1600 12nm cinebench (3 kere beklemeden art arda tekrar tekrar test edildi maximum 71 dereceyi gördü) arkadaşa tavsiye ettim mutlu. 3600 için yetecektir.hocam bunun boyutu küçük fakat performans olarak daha kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde torx fanların üretimi durdu veya türkiyeye gelmiyor artık ne zamandır çift fanada çeviremiyorum maalesef
yanına birde bundan takılır mı https://www.amazon.com.tr/Akasa-FN0...ocphy=9056812&hvtargid=pla-888209465228&psc=1Farklı fan taksanda olur. Ayrıca 4 GHz 1.45V (Cidden yüksek voltaj) Ryzen 5 1600 12nm cinebench (3 kere beklemeden art arda tekrar tekrar test edildi maximum 71 dereceyi gördü) arkadaşa tavsiye ettim mutlu. 3600 için yetecektir.
Bunu takman daha iyi olacaktır:
hocam benim attığımın hava akışı 110 cfm bunun daha az neden bunu önerdiniz ?Bunu takman daha iyi olacaktır:
Ayrıca TorX fana göre daha iyi bir fan ikisi beraber güzel olur o bütçe için.![]()
Akasa "Viper" 12cm S-Flow Yüksek Performanslı 83CFM Sarı Sessiz Fan (AK-FN059) | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanýn geliþtirdiði S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akýmýna ulaþmak için kanat tasarýmý hava akýmýný düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akýþý saðlýyor. Viper 1900 devirde tam 83.63...www.teknobiyotik.com
Soğutucuya sığmayacak o.hocam benim attığımın hava akışı 110 cfm bunun daha az neden bunu önerdiniz ?