Tabi düşer ama önce bitcoin etherium düşmeli düşerse iner.Reis ilk bir kaç bin ekran kartını geçirirler 2 katına daha sonra normal fiyatına düşer bence
Tabi düşer ama önce bitcoin etherium düşmeli düşerse iner.Reis ilk bir kaç bin ekran kartını geçirirler 2 katına daha sonra normal fiyatına düşer bence
Ethereum düşmediği sürece madencilerin ekran kartı talebi azalmıcak, bu iş bitene kadar bize geçirip fazladan para kazanmak dururken, hiç bir firma bize iyilik olsun diye normal fiyata satmaz.Reis ilk bir kaç bin ekran kartını geçirirler 2 katına daha sonra normal fiyatına düşer bence
Tek siteden alınmaz hele bu bütçede hiç alınmaz. Akakçeden ucuzuna bakın.Önereceğin site var mı mesela incehesap nasıl
Akakçede birsürü site var hangisi güvenilir ki ? Yani RTX 3060 alıcam bunu şansa bırakamam2.4 puan bu mu iyi?
İtopya Bilgisayar - Şikayetvar
İtopya Bilgisayar şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de İtopya Bilgisayar ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.www.sikayetvar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Tek siteden alınmaz hele bu bütçede hiç alınmaz. Akakçeden ucuzuna bakın.
En iyi cevap olarak raporlarmısın? Hiç en iyi cevabım olmadı.2.4 puan bu mu iyi?
İtopya Bilgisayar - Şikayetvar
İtopya Bilgisayar şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de İtopya Bilgisayar ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.www.sikayetvar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Tek siteden alınmaz hele bu bütçede hiç alınmaz. Akakçeden ucuzuna bakın.
Hocam unutmayın normalde 40 gb 5 saatte indiriyorsanız wifi yüzünden 1 gün bile olabilirReis online oyunları zaten pek sevmiyorum assassin's creed olur far cry olur o tip oyunları oynayacağım ve evin her yerine kabloda çekemem dediğim gibi tek yaşamıyorum ailemleyim ve rahatsız olabilirler
Deneyimlemeden konuşmayın. anakart anteni kullandınızmı? ben baktım denedim oldukça hızlı.Hocam unutmayın normalde 40 gb 5 saatte indiriyorsanız wifi yüzünden 1 gün bile olabilir
Hocam arkadaşımda aynı kullanıyordu gta 5 indirmesi 1 günden fazla sürüyorduDeneyimlemeden konuşmayın. anakart anteni kullandınızmı? ben baktım denedim oldukça hızlı.
Konu soru değil maalesef ama rapoadım sen de raporyabiliyorsun.En iyi cevap olarak raporlarmısın? Hiç en iyi cevabım olmadı.
ben de call of duty güncellerken 4.2mb/s civarı hız aldım. Hızlı yaniHocam arkadaşımda aynı kullanıyordu gta 5 indirmesi 1 günden fazla sürüyordu
Hocam unutmayın normalde 40 gb 5 saatte indiriyorsanız wifi yüzünden 1 gün bile olabilir
Kablo harici önerebileceğiniz bişe var mı pekiben de call of duty güncellerken 4.2mb/s civarı hız aldım. Hızlı yani