Soğutucu Tercihi

enezzers

80+
Reaksiyon skoru
117
R5 3600 , SAPPHİRE 5600 XT, CORSAİR SPEC DELTA, 550 W +80
Sizce en iyisi hangisi ? Yada kullanan varsa kullanıcı yorumu olursa çok güzel olur.

Arctic Freezer 34 eSports DUO 430 TL
COOLER MASTER Hyper 212 Black Edition 120mm İşlemci Hava Soğutucu 345 TL
MSI GG CORE FROZR S 120mm 340 TL
Cooler Master Hyper 212 LED 290 TL
Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu 290 TL

Sizce hangisi ? Eğer değerde arctice o parayı verebilirim. Diğerleri fiyat olarak yakın zaten. Başka öneriniz varmı ? Sıvı soğutucu yerine kaliteli hava soğutucu düşünüyorum bu konudada fikirlere açığım.

Be Quiet bunların arasında en iyi tercih.
bütçe nedir?
bütçe verdiğim fiyat skalasında hocam. ama arctic freezer için bütçemi 430-450 ye çıkartabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctic freezer 34
çok aşırı öneriliyor. sipariş edecektim beyaz rengi kalmış ve 410 olan fityatı 430 olmuş...

ARctice bu kadar para verilmez ve tabanı da zaten AMD işlemcilerin yüzeyiyle tam uyumlu olmuyor işlemcinin yüzeyinin bir kısmı açıkta kalıyor o yüzden önermiyorum zaten.
yükseltebilirsen bunu ya da aynı fiyat olan noctuanın hava soğutmasını öneririm ama alamazsan be quiet al geç 3600 ile sorun çıkarmaz ama sanırım MSI olan daha iyi MSI hakkında fikrim yok.

ARctice bu kadar para verilmez ve tabanı da zaten AMD işlemcilerin yüzeyiyle tam uyumlu olmuyor işlemcinin yüzeyinin bir kısmı açıkta kalıyor o yüzden önermiyorum zaten.
yükseltebilirsen bunu ya da aynı fiyat olan noctuanın hava soğutmasını öneririm ama alamazsan be quiet al geç 3600 ile sorun çıkarmaz ama sanırım MSI olan daha iyi MSI hakkında fikrim yok.
msi da çok iyi testlerde

Arctic bence bir tık daha başarılı ama şu an fiyatları biraz fazla. Nornalde 300 350 Tl seviyesindeydi. O yüzden Be quiet olmanı alman bence daha iyi olur.

paran varsa MSI olanı alabilirsin yoksa Be Quiet alabilirsin ama 3600 için kullanacaksan Be Quiet yeterlidir bence.

be quiet 290 MSI 340, MSI alacak bütçem var ustam bu tercihte MSI düşünüyorum dediğine göre
Evet herhalde MSI olanı alman daha iyi olur ama başka alternatif varmıdır bilmiyorum şuanlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,710
Üyeler
188,979
Son üye
qwaryi
Geri