White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
360'lık almana gerek yok bence 240 ile de çözersin işi.1-) Elimde Corsair Spec Delta RGB kasası var ve ilerde sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Birkaç hafta önce teknoseyir kanalında bir videoya denk geldim ve Corsair Spec Delta RGB de üst tarafa soğutucu takmak için biraz yamuk durması gerektiğini söyledi sebebi ise anakarttaki CPU pini üst hazneyi daraltması. Bende acaba 360mm Sıvı soğutucu alıp ön panele takmayı düşünüyorum siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim...
İstiyorsan değiştirebilirsin, değişen bir şey olmaz.2-) Varsayalım 360mm Sıvı Soğutucu aldım ve ön paneldeki 3 adet RGB fanı söktüm 2 sini üst panele 1 sini de RGB olması yüzünden egsoz fanına takmayı düşünüyorum acaba egsoz fanı olarak iş görür mü?
Sonuçta önde durunca da dışardan içeriye doğru atıyor egsoz fanı olarakta kullandığımda aynı işlevi yapacak... Yoksa egsoz fanları ön panel fanlara göre özel tasarımla geldikleri için daha mı iyiler?
Arka ve üst fanlar içeriye doğru üflememeli,3-) Son sorum ise fan konumlandırmalarını nasıl yapmalıyım üst paneldeki fanları dışardan hava alacak şekilde yapsam dışarıya hava atacak tek fan egsoz fanı kalacak acaba o yeterli olur mu?
Şimdiden cevaplarınız için müteşekkirim...
Ön taraf havayı içeri alır, arka ve üst havayı dışarıya verir,
Soğutucu önerim budur, testlerini de eklediğim videodan izleyebilirsin.Ve 360mm yada 240mm lik güzel çokta pahalı olmayan RGB aydınlatmaya sahip bir sıvı soğutucu önerirseniz sevinirim. Bütçe maksimum 1000₺