su vıdeokı gıbı olacak kutudan hersey cıkıyor ıyı bakKutudan o deliğe sokabileceğim bir aparat çıkmadı hocam. Stok soğutucunun vidasına takılı olabilir mi?
olabılırAlıntıyı görüntüle
Stok soğutucunun vidasının ucunda bu deliklere benzer bir şey var. Vidayı söksem alsam bunlar mı acaba?
stok fanın uzerınde kalmıs olabılır o vıdayı cıkarın hocamHocam tamam bunu izledim zaten de resime bakarsanız anakartın üstünde vida yerlerinde bir şey var, bende onlar yok bomboş.
hocam bunlar stok sogutucunun kendı vıdaları yanı onlar tek parca benımkındede oylke sısızn anakartta gırıs yok galıba drek oyle oturtuyonuz yerıne sıze zahmet kutunun ıcnden cıkanları atabılırmısınızAlıntıyı görüntüle
Stok soğutucunun vidasının ucunda bu deliklere benzer bir şey var. Vidayı söksem alsam bunlar mı acaba?
Senin kasaya düşmüş o normalde o direk montajlı gelir stok fan varsaHocam tamam bunu izledim zaten de resime bakarsanız anakartın üstünde vida yerlerinde bir şey var, bende onlar yok bomboş.
Her anakartta arka braket olur stock soğtuucuyu çıkarınca kasanın arka kablo kısmına düşmüş olabilir oraya montajlayacaksın yanında gelen parçalar ileMerhabalar
Resimdeki yerlerde normalde küçültücü gibi bir şey olması lazım vidalar deliklere sığmıyor. Ne yapabilirim böyle kaldım delireceğim.
Alıntıyı görüntüle
Anakart: GIGABYTE A520M K
Soğutucu Modeli: id cooling se 214 xt
Stok fanı sökerken arkaya düşmüş olabilirHocam tamam bunu izledim zaten de resime bakarsanız anakartın üstünde vida yerlerinde bir şey var, bende onlar yok bomboş.