Soğutucuyu takamıyorum

rapture

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar

Resimdeki yerlerde normalde küçültücü gibi bir şey olması lazım vidalar deliklere sığmıyor. Ne yapabilirim böyle kaldım delireceğim.

1000003832.jpg

Anakart: GIGABYTE A520M K
Soğutucu Modeli: id cooling se 214 xt

hocam kutudan aparat cıkıyor onu oraya takman lazım

Kutudan o deliğe sokabileceğim bir aparat çıkmadı hocam. Stok soğutucunun vidasına takılı olabilir mi?
su vıdeokı gıbı olacak kutudan hersey cıkıyor ıyı bak

1000003833.jpg

Stok soğutucunun vidasının ucunda bu deliklere benzer bir şey var. Vidayı söksem alsam bunlar mı acaba?

Hocam tamam bunu izledim zaten de resime bakarsanız anakartın üstünde vida yerlerinde bir şey var, bende onlar yok bomboş.
stok fanın uzerınde kalmıs olabılır o vıdayı cıkarın hocam
o vıdaların anakarta gecmesı ıcın yerlerı olması lazım acaba kasanın arkasına mı dustu cıkarırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Stok soğutucunun vidasının ucunda bu deliklere benzer bir şey var. Vidayı söksem alsam bunlar mı acaba?
hocam bunlar stok sogutucunun kendı vıdaları yanı onlar tek parca benımkındede oylke sısızn anakartta gırıs yok galıba drek oyle oturtuyonuz yerıne sıze zahmet kutunun ıcnden cıkanları atabılırmısınız

Son düzenleme:
Hocam tamam bunu izledim zaten de resime bakarsanız anakartın üstünde vida yerlerinde bir şey var, bende onlar yok bomboş.
Senin kasaya düşmüş o normalde o direk montajlı gelir stok fan varsa

Merhabalar

Resimdeki yerlerde normalde küçültücü gibi bir şey olması lazım vidalar deliklere sığmıyor. Ne yapabilirim böyle kaldım delireceğim.

Alıntıyı görüntüle

Anakart: GIGABYTE A520M K
Soğutucu Modeli: id cooling se 214 xt
Her anakartta arka braket olur stock soğtuucuyu çıkarınca kasanın arka kablo kısmına düşmüş olabilir oraya montajlayacaksın yanında gelen parçalar ile

Anakarti kontrol et birde kasanın yan kapağını aç düşmüş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri