9800x3d işlemci Soğutucu ve undervolt

Bak mesela bu oyun CPU intense bir oyun ve sadece RAM farkı %10 fark ettirmiş. Belki bu durum 9800x3d için daha fazladır belki daha azdır bilmiyorum verisi yok elimde. Ama ben sistem stabilitesini en tepeye koyduğum için bu senede DDR4 1700 sokette kaldım. Biraz daha DDR5 pişerse inşallah gelip bakacağım ne var ne yok.
Alıntıyı görüntüle
Hmm buna açıkçası dual chanel olmanın avantajıda eklenince paran varsa geç muhabbetine dönüyor olay, ilerleyen zamanda geçebilirim şuan anakart yeni aldık bismillah🤣

Hmm buna açıkçası dual chanel olmanın avantajıda eklenince paran varsa geç muhabbetine dönüyor olay, ilerleyen zamanda geçebilirim şuan anakart yeni aldık bismillah🤣
Geçin hocam hem dual hem CL avantajı illa sistem stabilitesini ve performansını arttırır. Hatta satın alınca özelden yazın sistem stabilitesi için bir kaç öneride bulunayım.

Geçin hocam hem dual hem CL avantajı illa sistem stabilitesini ve performansını arttırır. Hatta satın alınca özelden yazın sistem stabilitesi için bir kaç öneride bulunayım.
Tamamdır hocam alırsam yazarım.

selamun aleyküm dostlar bugün kurulumu yaptım. Anakartı tam oturtamamışlar onu düzelttim. kablo düzenini vs herneyse valorant oynarken obs de yayın açık 8k bitrate p5 ayarlar arkada 2 yayın açıkken(1080p60fps) ortalama 67 derece max 76yı gördü 1 sn bu değerler sizce nasıl?

selamun aleyküm dostlar bugün kurulumu yaptım. Anakartı tam oturtamamışlar onu düzelttim. kablo düzenini vs herneyse valorant oynarken obs de yayın açık 8k bitrate p5 ayarlar arkada 2 yayın açıkken(1080p60fps) ortalama 67 derece max 76yı gördü 1 sn bu değerler sizce nasıl?
1755763479127.webp
stok bios ayarları ile değerlerde budur

Çok mesaj yazılmış okumaya erindim sorun çözüldü mü yardım lazım mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,380
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina