Neler Yeni

Şok Market - 25 Aralık (Oyuncu koltuğu - 3.499 TL)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
3.500 TL verip bunu alan olur mu, bilemiyorum. :kappa:
Yine de paylaşayım dedim, aramızdaki gizli zenginler faydalansın.

Screenshot_49.png

npo-gc3001bb-masaj-yastikli-rgb-led-isikli-4d-kolcakli-ayak-destekli-profesyonel-oyuncu-koltug...jpg
npo-gc3001bb-masaj-yastikli-rgb-led-isikli-4d-kolcakli-ayak-destekli-profesyonel-oyuncu-koltug...jpg

Son düzenleme:

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Ben bu tarz koltukları bi sevemedim gitti :) Parasında değilim ancak bana uzun süre dayanmıyor max 1 yıl sonra ayakları kırılıyor. En son asus rog koltuğum vardı garantisi bittiği gün göbeği çatladı alt tarafı komple kırıldı. bu kadar olmaz dedim sanki zaman ayarlamışlar :)

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Fakirlere dünya cehennem :/

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Dolar 17 olmak ben akıl sağlık kaybetmek

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Konuya girerken keşke geçen ucuza gelen rampage koltuk gelmiştir de taksit maksitle alırım diye girdim ama hallerim suya düştü :kappa:
Aslında fiyatı sunduğu özelliklere bakarsak "dünden pahalı yarından az ucuz" politikası izleyen kura göre uygun gibi. Tabi bilinmeyen bir markanın bir modeli olduğundan kalitesi tartışılır

Işıklı mışıklı
Ayak uzatmak için eklentisi
Bel Masaj fonksiyonu falan hoşuma gitmedi değil..

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya girerken keşke geçen ucuza gelen rampage koltuk gelmiştir de taksit maksitle alırım diye girdim ama hallerim suya düştü :kappa:
Aslında fiyatı sunduğu özelliklere bakarsak "dünden pahalı yarından az ucuz" politikası izleyen kura göre uygun gibi. Tabi bilinmeyen bir markanın bir modeli olduğundan kalitesi tartışılır

Işıklı mışıklı
Ayak uzatmak için eklentisi
Bel Masaj fonksiyonu falan hoşuma gitmedi değil..
Aslında piyasa bu kadar hareketlenmemiş olsa,
1.500 TL'ye kumaş koltuk + Max. 1.000 TL'ye de masaj minderi ve ayak uzatacak bir şeyler ayarlanırdı.
2.500'e kapatırdık.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Aslında piyasa bu kadar hareketlenmemiş olsa,
1.500 TL'ye kumaş koltuk + Max. 1.000 TL'ye de masaj minderi ve ayak uzatacak bir şeyler ayarlanırdı.
2.500'e kapatırdık.
Hawk fab alıp modifiye edip bundan çok çok daha kaliteli bir şey yapabilirdik daha ucuza ama maalesef ki fiyatlar buna izin vermiyor..
doların düşüşüyle fiyatlar düşüşe geçerse çokomelli olabilir.. en azından modifiye değil de sadece koltuk alabilirik :D tekli koltukta kambur otura otura fıtık oldum..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
bu fiyata yatak alınır modifiye edilir 3.5k TL'ye almak mantıklı değil

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
bu paraya bunu alacağıma evdeki mutfak masasının sandalyesini kullanırım 3.5k cebime kalır. Bu sandalye bu fiyatı haketmiyor

Top Bottom