Neler Yeni

Sokak Kedisi Elimi Isırdı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
Aylardır bize gelen bir kedi vardı. Bakıyorduk seviyorduk. Neyse bugün köye geldik kedi üstümdeydi bir anda elimi ısırdı.
Direkt ısırdığı yeri sabunlu suyla yıkadım ardından dezenfektan döktüm. Yaradan kan akmadı ama içinde kan gözüküyordu.
Şimdi kuduz aşısı olman lazım mı ve ne kadar zamanım var?
Şehirde değiliz köye geldik bugün, ilçe hastanesinde vururlar mı yoksa şehir merkezine mi gitmemiz lazım?
kediden çok sıkıntı olacağını sanmam ama bir aşı olmakta yarar var

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aylardır bize gelen bir kedi vardı. Bakıyorduk seviyorduk. Neyse bugün köye geldik kedi üstümdeydi bir anda elimi ısırdı.
Direkt ısırdığı yeri sabunlu suyla yıkadım ardından dezenfektan döktüm. Yaradan kan akmadı ama içinde kan gözüküyordu.
Şehirde değiliz köye geldik bugün, ilçe hastanesinde vururlar mı yoksa şehir merkezine mi gitmemiz lazım?

Catwoman gibi damda gezme valla uçağa süpürge atan insanız sana neler yapmazlar kim bilir :D

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki bir şey daha soracağım, şimdi sabaha kadar beklesem kedide eğer sorun varsa sabaha herhangi bir belirti olur mu?
Akşam oldu şimdi ilçenin acilinde doktor olmaz diye düşünüyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Dambıldor

80+ Silver
Sokakta 10 15 kedi besliyorum elimin ısırılıp çizilmediği yer kalmadı sadece elimi yıkayıp kolanya sürüyotdum kanayınca bir şey olmadı bu zamana kadar.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Geçmiş olsun vallah

HoYeon Jung

80+ Gold
Peki bir şey daha soracağım, şimdi sabaha kadar beklesem kedide eğer sorun varsa sabaha herhangi bir belirti olur mu?
Hemen olacağını sanmıyorum, dedim ya 1 hafta 10 gün içinde ölüyorlar.
Sabah vakti gidersiniz bir şey olmaz ya bence. YTD

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Kardeşim ısırmıştı :/ evet sırf bu yüzden.
Kedi kardeşimin elinden yemeği almak için pençe atmıştı ve kardeşimde poposundan ve kafasından tutup, tam sırtından ısırmıştı.
boşunamı öneri yapıyoruz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Acilde en az 1, büyükşehirşehir acillerinde en az 2 yetkili doktor bulunması zorunludur. Belirti kendini metabolizmana göre hissettirir. Metabolizman hızlı ise yarım saat 45 dk, yavaş isr 1 saatten fazla sürebilir. Genellikle köylerdeki kedilerde bir problem olmuyor ancak herhangi anormal bir semptomunuz olur ise acile gidin lütfen ihmal etmeyin

Top Bottom