The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
en yakın zamanda hastaneye gitmekte fayda var durum acil olmasa da
Kuduz kedi kendini belli eder, yanlışlıkla canını yakmışsındır ısırmıştır çok abartılacak bir şey yok. Kaç kez yemek yedirirken beni ısırdılar bi bilseniz...Aylardır bize gelen bir kedi vardı. Bakıyorduk seviyorduk. Neyse bugün köye geldik kedi üstümdeydi bir anda elimi ısırdı.
Direkt ısırdığı yeri sabunlu suyla yıkadım ardından dezenfektan döktüm. Yaradan kan akmadı ama içinde kan gözüküyordu.
Şimdi kuduz aşısı olman lazım mı ve ne kadar zamanım var?
Şehirde değiliz köye geldik bugün, ilçe hastanesinde vururlar mı yoksa şehir merkezine mi gitmemiz lazım?
Hocam şu anlık yaranın çevresinde hafif bir uyuşma var.Küçükken tetanoz olduğunu varsayıyorum, ateşin yükselirse, nefes darlığı yaşarsan veya dizlerinde ağrı olursa acile git
Yapma yaAcile gittiğinde ellerinden kurtulabilene aşk olsun (Tabii işlerini yapıyorlar)
Başıma geldi.
Tetanoz aşısı olacaksın, kuduz aşısı olacaksın, yara yerine pansuman yapılacak, antibiyotik reçete edilecek.
tetanoz paslı çivi gibi şeyler de olunurMuhtemelen tetanoz olman gerekir. Doktora git. İğne vururlar.
Kaktüs çok iyi bir besindir dikenlidir, gül çok güzel kokar dikenlidir, kediler çok tatlıdır pençelidir. Şaka şaka bu kediler tam bir uzaylıKuduz kedi kendini belli eder, yanlışlıkla canını yakmışsındır ısırmıştır çok abartılacak bir şey yok. Kaç kez yemek yedirirken beni ısırdılar bi bilseniz...
Git Kuduz - Tetenaz Hangisi Lazımsa Ol Sonra Başına Dert Olmasın.Aylardır bize gelen bir kedi vardı. Bakıyorduk seviyorduk. Neyse bugün köye geldik kedi üstümdeydi bir anda elimi ısırdı.
Direkt ısırdığı yeri sabunlu suyla yıkadım ardından dezenfektan döktüm. Yaradan kan akmadı ama içinde kan gözüküyordu.
Şehirde değiliz köye geldik bugün, ilçe hastanesinde vururlar mı yoksa şehir merkezine mi gitmemiz lazım?
Ben olmaz diye bir şey demedim. Lakin kedi-köpek ısırıklarında da vurulabilir, pasta bulunan difteri hastalığı kedi-köpekde de bulunabiliyor.tetanoz paslı çivi gibi şeyler de olunur
Hocam önemli olan kaç kedinin ısırdığı değil, kedinin hastalık taşıyıp taşımadığıHocam şu anlık yaranın çevresinde hafif bir uyuşma var.
Yapma ya
1 kedi ısırdı diye delik deşik mi olacağız?
Kedi kuduz ise bir belirti gösterir mi?Hocam önemli olan kaç kedinin ısırdığı değil, kedinin hastalık taşıyıp taşımadığı
Agresif olurlar genellikle, hareketleri tutarsız olur çok. Herhangi bir uyaran olmadan saldırıya geçmeye meyillidirlerKedi kuduz ise bir belirti gösterir mi?
Devamlı beslediğimiz bir kedi bu.
Hatta şu an kapının önünde yatıyor.
sizde onu ısırınAylardır bize gelen bir kedi vardı. Bakıyorduk seviyorduk. Neyse bugün köye geldik kedi üstümdeydi bir anda elimi ısırdı.
tmsizde onu ısırın