Neler Yeni

Sokak röportajına konuşan Afgan mülteci sosyal medyada gündem oldu!

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İşte zaten sorunda burada. Şartlar onlara uygunken vatandaşa uygun değil.
E bu yabancı devlete gitmek isteyen türk için de geçerli.
Kendi ortamı kötü diye gidiyor. Bu adam da ailesi öldürülmüş demek ki gelmiş kurtarmış kendini.
Evet hükümetin bir yapılandırma yapıp bunlara da vergi getirmesi lazım.
20 bin kazanan mülteci ile türkün arasında büyük fark var biri vergi ödemiyor diğeri ödüyor. Bu düzeltilirse biraz daha adaletli olur.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
E bu yabancı devlete gitmek isteyen türk için de geçerli.
Kendi ortamı kötü diye gidiyor. Bu adam da ailesi öldürülmüş demek ki gelmiş kurtarmış kendini.
İyi de, geldiği gibi dönüyor mu? Vatandaş sürünürken bunlar paşa paşa yaşıyorlar. Yurtdışında bunu göremezsin, hatta yurtdışında bizimkilere kötü muamele yapılıyor ( hükümet dahil ). Bakınız Amerika, birkaç seneye kalmaz Amerika'ya Türk girişi yasaklanabilir.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Dostum seni kale alıp bir sürü yazı yazdım fakat sonradan gereksiz bir insan olduğunu, yazıyı bile okumayıp koyun emojisi atacağını bildiğim için geri sildim. Gereksiz bir insan için uyarı puanı almam kötü olurdu. Senin yozlaşmış fikirlerini forum sayfamda görmek istemiyorum. O yüzden engelliyorum. Şuna emin olabilirsin, bu ülkeden mültecilerin gitmesini benden fazla isteyen çok az insan vardır. Bunlardan birisi olan Ümit Özdağ'a oyumu vereceğim. Düşüncelerin zıt olduğu herkese koyun emojisi atmaya devam et sen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Keşke hepsi böyle olsa ama değiller. Maalesef Türkiye mülteci derdinden bir şekilde kurtulmak istiyorsa kurunun yanında yaşı da yakmak zorunda ayırt edemezsin ki iyi insanları. Tamamen sallıyorum yarın Zafer Partisi iktidar olsa dediklerini yapmaya başlasa bu çocuğu da alacak iyi birisi mi kötü birisi mi bilemezsin milyonlarca mülteciyi yıllarca tek tek takip edemezsin ki ya sapığıyla sübyancısıyla iyisiyle yaşamayı kabul edeceksin ya da bir şekilde sapığıyla sübyancısıyla iyisiyle göndereceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya bak, ne kadar iğrenç bir tavır. Tiksindim. Burada çoğunuz yabancı devlet istiyordur, umarım aynı tavırla karşılaşırsınız bir şey yapmadığınız halde.
Kardeşim biz kaçacak göcek kayıtsız bi ülkeye gitmek istemiyoruz çalışıp çabalayıp gitmek istediğimiz ülke de kabul ederse izinlerimizi alarak gitmek istiyoruz aynı şey mi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kardeşim biz kaçacak göcek kayıtsız bi ülkeye gitmek istemiyoruz çalışıp çabalayıp gitmek istediğimiz ülke de kabul ederse izinlerimizi alarak gitmek istiyoruz aynı şey mi
Boş bahaneleriniz size kalsın. Bu adam da çalışıyor. Düzgün insanlar olunca da kaçak güçekler bahanesini kullanıyorsunuz. Misafir kimliği çıkarılsa verilse ve aynı şartlara sahip olsak bu sefer de yine bir bahane bulursunuz. Klasik türko.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bazı konularda maalesef duygusal davranılamaz , yapılması gerekn yapılmalıdır bana göre de 5 10 yıl sonraki 20 30 milyonları bulucak olan yabancı nüfüsunu göz ardı etmemeliiz

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boş bahaneleriniz size kalsın. Bu adam da çalışıyor. Düzgün insanlar olunca da kaçak güçekler bahanesini kullanıyorsunuz. Misafir kimliği çıkarılsa verilse ve aynı şartlara sahip olsak bu sefer de yine bir bahane bulursunuz. Klasik türko.
Kim olursa olsun ben istemiyorum bu ülke mültecilerden çok çekti onlar geldiklerinden beri Hiç bir Ekonomi olarak düzgün gidemedik Kira fiyatları arttı Gıda fiyatları arttı Buraya gelip 10-20 Çocuk yapan çok oldu onlardan Kimse Kusura bakmasın

Fazla merhamet Vatana ihanettir

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,555
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack