nixc0r
80+
Kızlarda yeni moda bu saçın dağınıksa ve mavi gözlüysen yakışıklısın.yakışıklı değil bu arada
Kızlarda yeni moda bu saçın dağınıksa ve mavi gözlüysen yakışıklısın.yakışıklı değil bu arada
Onların eline başka bir şey vermek lazım.Bu konuyu çok instagramda görüyorum. Yakışıklı diye hapise girmemesini istemek nasıl bir zekasızlık?
Telefon ve Sosyal medya herkesin eline verilmemeli.
Bunların mantığı ile Kıvanç Tatlıtuğ seri katil olsun.Muhtemelen Instagram'da falan görmüşsünüzdür ama yine de paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Bu eleman Cameron Herrin. Yaklaşık 3 yıl önce arkadaşlarıyla hız sınırını aşacak şekilde ehliyetsiz sokak yarışı yaparken Jessica Reisinger-Raubenolt ve kızı Lillia'ya çarparak öldürmüş. 2-3 ay önce davası sonuçlanmış ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış.
Duruşma videosu TikTok camiasında ünlendi ve genç kesim tarafından sırf genç ve yakışıklı olduğu için suçsuz ilan edildi. Hakkında yüzlerce edit, fan sayfası var ve hepsi bilerek yapmadığını, herkese ikinci bir şans verilmesi gerektiğini ve serbest bırakılmasını savunuyor.
Ben hayatımda böyle bir apt*llık görmedim, ciddi ciddi adama aşık olduklarını falan yazıyorlar, yaptığı kabul edilebilir bir hataymış gibi 2 can alıp bir aileyi parçalamasını normal kılıyorlar.
"İki hayat zaten boşa gitmiş, üçüncüsü niye gitsin?"
TikTok kullanmadığım için Instagram sonuçlarını gösteriyorum ama pek de bir farkı yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rastgele bir fan sayfasına yorum da yazdım, bakalım gelen yanıtlar ne şekilde olacak
Çok büyük bir nefret duygusu hissediyorum.
İnsanların zeka düzeyi ne zaman bu kadar azaldı anlamıyorum.
Evet öyleeee . 2 kişi ölmüş hem de biri çocuk ama bu önemli değil. . Çünkü öldüren kişinin kıvırcık saçları ve renkli gözü var. O daha önemli.alt tarafı ehliyetsiz yarış yapıp aşırı hız yapıp üstüne yetmezmiş gibi 2 kişiyi ezdi bunun için 24 yıl hapse mi girecek şimdi
bu zalim dünyada artık yaşamak istemiyorumEvet öyleeee . 2 kişi ölmüş hem de biri çocuk ama bu önemli değil. . Çünkü öldüren kişinin kıvırcık saçları ve renkli gözü var. O daha önemli.
Cins:Ergenus-noinsanus.Muhtemelen Instagram'da falan görmüşsünüzdür ama yine de paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Bu eleman Cameron Herrin. Yaklaşık 3 yıl önce arkadaşlarıyla hız sınırını aşacak şekilde ehliyetsiz sokak yarışı yaparken Jessica Reisinger-Raubenolt ve kızı Lillia'ya çarparak öldürmüş. 2-3 ay önce davası sonuçlanmış ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış.
Duruşma videosu TikTok camiasında ünlendi ve genç kesim tarafından sırf genç ve yakışıklı olduğu için suçsuz ilan edildi. Hakkında yüzlerce edit, fan sayfası var ve hepsi bilerek yapmadığını, herkese ikinci bir şans verilmesi gerektiğini ve serbest bırakılmasını savunuyor.
Ben hayatımda böyle bir apt*llık görmedim, ciddi ciddi adama aşık olduklarını falan yazıyorlar, yaptığı kabul edilebilir bir hataymış gibi 2 can alıp bir aileyi parçalamasını normal kılıyorlar.
"İki hayat zaten boşa gitmiş, üçüncüsü niye gitsin?"
TikTok kullanmadığım için Instagram sonuçlarını gösteriyorum ama pek de bir farkı yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rastgele bir fan sayfasına yorum da yazdım, bakalım gelen yanıtlar ne şekilde olacak
Çok büyük bir nefret duygusu hissediyorum.
İnsanların zeka düzeyi ne zaman bu kadar azaldı anlamıyorum.