Neler Yeni

Sokak Yarışında 2 Kişiyi Öldüren Ama TikTok Tarafından Savunulan Cameron Herrin

DaffyGraphic

80+ Silver
Muhtemelen Instagram'da falan görmüşsünüzdür ama yine de paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Bu eleman Cameron Herrin. Yaklaşık 3 yıl önce arkadaşlarıyla hız sınırını aşacak şekilde ehliyetsiz sokak yarışı yaparken Jessica Reisinger-Raubenolt ve kızı Lillia'ya çarparak öldürmüş. 2-3 ay önce davası sonuçlanmış ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış.

Duruşma videosu TikTok camiasında ünlendi ve genç kesim tarafından sırf genç ve yakışıklı olduğu için suçsuz ilan edildi. Hakkında yüzlerce edit, fan sayfası var ve hepsi bilerek yapmadığını, herkese ikinci bir şans verilmesi gerektiğini ve serbest bırakılmasını savunuyor.

Ben hayatımda böyle bir apt*llık görmedim, ciddi ciddi adama aşık olduklarını falan yazıyorlar, yaptığı kabul edilebilir bir hataymış gibi 2 can alıp bir aileyi parçalamasını normal kılıyorlar.
"İki hayat zaten boşa gitmiş, üçüncüsü niye gitsin?"

TikTok kullanmadığım için Instagram sonuçlarını gösteriyorum ama pek de bir farkı yok.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rastgele bir fan sayfasına yorum da yazdım, bakalım gelen yanıtlar ne şekilde olacak 🤠
Çok büyük bir nefret duygusu hissediyorum.
İnsanların zeka düzeyi ne zaman bu kadar azaldı anlamıyorum
ödcfc cemcel cercel apt*l ergen kızlar

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Duruşma videosu TikTok camiasında ünlendi ve genç kesim tarafından sırf genç ve yakışıklı olduğu için suçsuz ilan edildi. Hakkında yüzlerce edit, fan sayfası var ve hepsi bilerek yapmadığını, herkese ikinci bir şans verilmesi gerektiğini ve serbest bırakılmasını savunuyor.

Ben hayatımda böyle bir apt*llık görmedim, ciddi ciddi adama aşık olduklarını falan yazıyorlar, yaptığı kabul edilebilir bir hataymış gibi 2 can alıp bir aileyi parçalamasını normal kılıyorlar.
Hiç haberim yoktu. Günümüz sosyal medya kitlesinin hâli ortada işte. Bu kafalardan ne beklersin ki...

Techno08

80+ Gold
Muhtemelen Instagram'da falan görmüşsünüzdür ama yine de paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Bu eleman Cameron Herrin. Yaklaşık 3 yıl önce arkadaşlarıyla hız sınırını aşacak şekilde ehliyetsiz sokak yarışı yaparken Jessica Reisinger-Raubenolt ve kızı Lillia'ya çarparak öldürmüş. 2-3 ay önce davası sonuçlanmış ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış.

TikTok kullanmadığım için Instagram sonuçlarını gösteriyorum ama pek de bir farkı yok.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rastgele bir fan sayfasına yorum da yazdım, bakalım gelen yanıtlar ne şekilde olacak 🤠
Çok büyük bir nefret duygusu hissediyorum.
İnsanların zeka düzeyi ne zaman bu kadar azaldı anlamıyorum.

biz yapsak bir şey çocuğu oluruz direk. Adam sırf yakışıklı diye savunuluyorsa yazıklar olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,327
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom