Neler Yeni

Sokakta oyun oynayan çocuklar

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Mesela ailenle beraber kaç para verdin eve Bi söylesene. 16 yaşındasın tek çocuksun. Ailedede para var. Bence hiç arkadaşın yok. Çünkü ailen her istediğini aldığı için şımarık büyüdün bu yüzden paylaşmak gibi duyguyu tatmadın. Asosyallik seviyen %100. Evden çıksan bile insanlarla selamlaşmazsın. Düğüne felan gitmezsin. 16 YAŞINDA EMEKLİ OLMUŞSUN ÇOCUK. ELLERİNİ KLAVYEDEN KALDIR SOKAĞA ÇIK. Sen yakında park eden arabalarada karışırsın. Bence arkadaş edin ama kanlı canlı olsun
Bence konuyu bulandırmaya daha fazla gerek yok çünkü arkadaş sağlıklı düşünemediği için söylenecek çoğu şey gereksiz tartışma olur bundan sonrası

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Mesela ailenle beraber kaç para verdin eve Bi söylesene. 16 yaşındasın tek çocuksun. Ailedede para var. Bence hiç arkadaşın yok. Çünkü ailen her istediğini aldığı için şımarık büyüdün bu yüzden paylaşmak gibi duyguyu tatmadın. Asosyallik seviyen %100. Evden çıksan bile insanlarla selamlaşmazsın. Düğüne felan gitmezsin. 16 YAŞINDA EMEKLİ OLMUŞSUN ÇOCUK. ELLERİNİ KLAVYEDEN KALDIR SOKAĞA ÇIK. Sen yakında park eden arabalarada karışırsın. Bence arkadaş edin ama kanlı canlı olsun
Hiç şımarık büyümedim ailem hatta bunun üzerine çok durdu ayrıca 8 senedir birlikte zaman geçirdiğim arkadaşlarım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada fiyat söykemenin doğru olmadığını düşünüyorum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiç şımarık büyümedim ailem hatta bunun üzerine çok durdu ayrıca 8 senedir birlikte zaman geçirdiğim arkadaşlarım var
Mesela arkadaşlarınla çıkınca dağda mı toplanıyosunuz. Hani sen kalabalık yer sevmiyosunya cafe pazar market vs.
8 sene önce sen 8 yaşındayken bu arkadaşlarınla kütüphanede buluşup sessizliğin tadınımı çıkarıyordun. Söylediğin her şey çok saçma. Ailem benim üstüme şımarık olmayım diye çok düştü demen bile acayip.

Burada fiyat söykemenin doğru olmadığını düşünüyorum
Sen ne kadar verdin onu sordum. Hani kendin ödemiş gibi atladınya ortaya. Brüt rakam sormuyorum.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Mesela arkadaşlarınla çıkınca dağda mı toplanıyosunuz. Hani sen kalabalık yer sevmiyosunya cafe pazar market vs.
8 sene önce sen 8 yaşındayken bu arkadaşlarınla kütüphanede buluşup sessizliğin tadınımı çıkarıyordun. Söylediğin her şey çok saçma. Ailem benim üstüme şımarık olmayım diye çok düştü demen bile acayip.
Orada kast ettiği şımarmayayım diye dikkat ettilerdi galiba.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Yazın genellikle denize gidiyoruz kışın birbirimizin evine gidiyoruz hayır okulda tanıştık

Orada kast ettiği şımarmayayım diye dikkat ettilerdi galiba.
Şımarık olmamam için dikkat ettiler

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Yazın genellikle denize gidiyoruz kışın birbirimizin evine gidiyoruz hayır okulda tanıştık

Şımarık olmamam için dikkat ettiler
Aynen.

Sence şımarmamış mı 🙂
Yüz yüze görmeden cevap veremem sadec çocuk sevmediği için şımarmış demek önyargı olur.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen.

Yüz yüze görmeden cevap veremem sadec çocuk sevmediği için şımarmış demek önyargı olur.
Millet bunun huysuzluk seviyesine 50 yaşından sonra geliyor. Bence buraya yazmak yerine en sessiz mezarlıktan yer seçip yatsın gerek yok yaşamasına. Adam arkadaşlarıyla su ve kendi odası ve odaları dışında Bi yerde görüşmemiş ki...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom