Neler Yeni

Sokakta oyun oynayan çocuklar

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Bu benim için normal değil belki başkaları için olabilir sırf sakin sessiz bir yerde evimiz olsun diye ailemle birlikte fazladan tonla para ödedik
Evi alırken bunun teminatı verildi mi hocam?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimileri ''ses kirliliği'' vs. demiş arkadaşlar şaka mısınız ?
Çocuk onlar çocuk,ileride duyacağınız tek ses bu beton yığınları arasında çalan korna sesleri ve ruhsuz insanların ayak sesleri olacak.
Kovma,git rica et tatlı dil yaklaş onlara empati yap.Birisi kardeşine gelse onları kovmaya çalışsa,kötü söz söylese tepkin ne olurdu ?Bu zamanda çocuk sesleri duymak ne büyük bir nimet !
Düşüncelerini kır ''uf çocuk sesleri nefret ediyorum !'' demektense camdan onları izle insan sırf çocukları izleyerek bile mutlu olur be.
Torpil at diyor adam... Diğeri de yakınımda market yok diyor. :) yiyorsa benim değil komşumun çocuğunun yakınına atsın bakayım biri. SpaceX e oturtup yörüngeye çıkartırım. Ben sitede büyüdüm susadıkmı açık camda balkonda kim varsa o verirdi. her şey den önce komşuluk bu. Ama konu sahibi baya asosyal. Çocukları bırak çay içen ailesine bile takmış.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Ballıkesir Ayvalık
Balıkesir'i pek bilmem ama İstanbul Esenyurt kadar olacağını sanmıyorum.
Çok sesli bir yerde oturuyorum ve bu beni rahatsız etmiyor siz nasıl oluyorsunuz hala anlamadım.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnsanlar belki sabahın 8 inde kalkıyor çocuk sesi 5 te eve geliyor çocuk sesi.
Sınav çalışıyor çocuk sesi.
Okuldan gelmiş kafa dinleyecek çocuk sesi.
Bu kadar kasan gitsin ıssız adada yaşasın. Bu kadar rahatsızsan mahalleye giriş çıkışıda kapat araba geçmesin

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Balıkesir'i pek bilmem ama İstanbul Esenyurt kadar olacağını sanmıyorum.
Çok sesli bir yerde oturuyorum ve bu beni rahatsız etmiyor siz nasıl oluyorsunuz hala anlamadım.
Kalabalık ve sıkışık toplumdan hoşlaşan biri değilim sırf bu yüzden 4 senedir sıkışık pazar yerlerine marketlere gitmedim

Az biraz sakin

80+ Bronze
Kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor.
Dışarıda istedikleri gibi oynayabilirler.
Asıl onlara karışırsan sen onların özgürlüğünü kısıtlamış olursun.
Onlar daha çocuk tabii ki sokakta oynayacaklar.
Yaşadığım yerden biliyorum nerede var park bahçe yeşillik?
En doğal hakları oyun oynamak.
👍

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Kalabalık ve sıkışık toplumdan hoşlaşan biri değilim sırf bu yüzden 4 senedir sıkışık pazar yerlerine marketlere gitmedim
Yapacak bir şey yok maalesef.
Çoğu şehir merkezinde olabilen bir şey.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Abi takıldığım şey park yerine ısrarla kapımın önüne gelmeleri

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Abi takıldığım şey park yerine ısrarla kapımın önüne gelmeleri
Kanka ben de 16 yaşındayım ve çok normal ya😄
6 yaşında çocuktan ne bekliyorsun ki benim kardeşim 7 yaşında hiç dinlemiyor beni.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Kanka ben de 16 yaşındayım ve çok normal ya😄
6 yaşında çocuktan ne bekliyorsun ki benim kardeşim 7 yaşında hiç dinlemiyor beni.
Benim kardeşim olsa intihar ederdim herhalde çünkü bebek ve çocuk sesinden tiksiniyorum nefret ediyorum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu benim için normal değil belki başkaları için olabilir sırf sakin sessiz bir yerde evimiz olsun diye ailemle birlikte fazladan tonla para ödedik
Mesela ailenle beraber kaç para verdin eve Bi söylesene. 16 yaşındasın tek çocuksun. Ailedede para var. Bence hiç arkadaşın yok. Çünkü ailen her istediğini aldığı için şımarık büyüdün bu yüzden paylaşmak gibi duyguyu tatmadın. Asosyallik seviyen %100. Evden çıksan bile insanlarla selamlaşmazsın. Düğüne felan gitmezsin. 16 YAŞINDA EMEKLİ OLMUŞSUN ÇOCUK. ELLERİNİ KLAVYEDEN KALDIR SOKAĞA ÇIK. Sen yakında park eden arabalarada karışırsın. Bence arkadaş edin ama kanlı canlı olsun

Top Bottom