Neler Yeni

Sokakta oyun oynayan çocuklar

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
O belli zaten oynamamışsın. Sen çıkıp düzgünce Bi uyar bakalım. Gençler, abicim kornaya basmayın desen illaki anlarlar. Benim binamdada çocuk var. Bırak sesi kaç keç bisikletle sürtüp aracımı çizdiler. Ama evin önünden uzakta parka gidip kaçırılma tecavüz tehlikesi yaşayacaklarına... Çizilen kapımız şişen başımız olsun.
Tecevüz kaçırılma vs olması pek muhtamel değil bahsettiğim parkın her yerinde güvenlikler var

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Yaa ciddi misiniz😂
Kaç yaşında çocuklar Allah için ne abarttınız bee.
Esenyurtta yaşıyorum çocuk olmasına gerek yok çok fazla ses var zaten ve yukarıda biri polisi arayın demiş aşırı komik ya bir de polisi meşgul edeceksiniz 😂
Gerçekten sesten rahatsız oluyorsanız kaliteli bir kulaklık alın.
Bende Xiaomi airdots var ve içeriden annem çağırdığında bile duymuyorum.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Arkadaşlar tartıştığınız konu çocuk sesleri. Lütfen büyütmeyin. Çocuk bağırışları bu eminimdir ki 1 saat içinde sesler kesilecektir veya kesilmiş bile olabilir. Polisi aramaktan bahsedenler var, çocuk sesi bu. Arayıp ihbar ederseniz bir nevi gereksiz ihbar. Polisin çocuk sesi için oraya geleceğini düşünmüyorum.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Kına geceleri yasak değil etsen ne olacak ve çocukların sesi ses kirliliğine girdiğini varsayalım polis gelip 10 yaşında çocuğa ne yapacak gözünü seveyim
Aynen yaşları en fazla 10 oşduğu için bende polis çağırıcaktım ama polisin yapacağı bir şey yok

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Yaa ciddi misiniz😂
Esenyurtta yaşıyorum çocuk olmasına gerek yok çok fazla ses var zaten ve yukarıda biri polisi arayın demiş aşırı komik ya bir de polisi meşgul edeceksiniz 😂
Bende bunu anlamıyorum nasıl kulaklık takılıyken ses hala gelebilir aklım almıyor otobüslerde kullanılan kulaklık felan sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen yaşları en fazla 10 oşduğu için bende polis çağırıcaktım ama polisin yapacağı bir şey yok
Bu olaya sen değil ailen müdahale etsin konuyu fazla uzatmaya gerek yok bence

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
Ona yapacak bir şey yok .Burada da durum aynı sabah öğle akşam dışarıdalar ve maske de takmiyorlar ( tek çocuklar değil ,anneleri falanda çıkıyor dışarı) Sİnir bozucu olsada uyarsanda küçük çocuk ne anlar ki

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Yaa ciddi misiniz😂
İşte burası 1 aya kadar sessiz sakin bir yerdi ama artık çocuklar yüzünden değil sabah 8 den akşam 8 e kadar sokaktalar

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Olalım olalım da mahalle kültürü görmemiş elinde telefonla büyümüş nesil. Çocuk cıvıltısından rahatsız. Yani zorluyorlar insanı
Haklısınız hocam. Zamanında kovalarla üst komşudan az kaynar sular yemedik. Sakin olmak en iyisi. Konu sahibi biraz fazla abartmış durumu olay bu.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
İşte burası 1 aya kadar sessiz sakin bir yerdi ama artık çocuklar yüzünden değil sabah 8 den akşam 8 e kadar sokaktalar
Düzgün bir kulaklık al onu da ben mi söyleyeyim 😄
Çok kolay bir şey.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Ona yapacak bir şey yok .Burada da durum aynı sabah öğle akşam dışarıdalar ve maske de takmiyorlar ( tek çocuklar değil ,anneleri falanda çıkıyor dışarı) Sİnir bozucu olsada uyarsanda küçük çocuk ne anlar ki
Aileleride maskesiz sokakta çay kahve faslı yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzgün bir kulaklık al onu da ben mi söyleyeyim 😄
Çok kolay bir şey.
Ben fazla kulaklık takmayı sevmem o yüzden düzgün bir kulaklık almaya gerek duymuyorum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
"Nasıl tuvalete giderim?" sorusundan farksız konular açılmaya başlandı forumda. Ciddi misiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom