Anlamadığınız şey sizin özgürlüğünüzü kısıtlayan bir durum yokAma bizm özgürlüğümüzü kısıtlamaları hiç hoş değil
kanka bakkaldan torpil al gizlice aşşağı at sonra olayları izle kaçmazlarsa atmaya devam et6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
Kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor.Ama bizm özgürlüğümüzü kısıtlamaları hiç hoş değil
Bizim buralarda bakkal yok biraz uzaktaki bakkallara gitsem de torpil yokkanka bakkaldan torpil al gizlice aşşağı at sonra olayları izle kaçmazlarsa atmaya devam et
Sürekli kornaya basmak oyun olmuyorKimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor.
Dışarıda istedikleri gibi oynayabilirler.
Asıl onlara karışırsan sen onların özgürlüğünü kısıtlamış olursun.
Onlar daha çocuk tabii ki sokakta oynayacaklar.
Yaşadığım yerden biliyorum nerede var park bahçe yeşillik?
En doğal hakları oyun oynamak.
Özgürlük mü? Özgürlüğünüzü kısıtlayan şey nedir?Ama bizm özgürlüğümüzü kısıtlamaları hiç hoş değil
Kaç yaşındasın çocuğun varmı? Adı üstünde çocuk seste yapacak oyunda oynayacak bu kadar büyütme. Kendi çocuğun olunca fanusta saklayamazsın.Ama bizm özgürlüğümüzü kısıtlamaları hiç hoş değil
Dediğiniz şeyler hep kendini tekrar ediyor korna çocuk sesi kulaklık tak müzik dinle dediğimde bir şey demiyorsun yaşınız kaç ?Bizim buralarda bakkal yok biraz uzaktaki bakkallara gitsem de torpil yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürekli kornaya basmak oyun olmuyor
biz küççükken top oynarken kadın üstümüze sıcak su dokmeye çalışırdı şimdikilere hiç bir şey yapmıyor .... kadını yaşlı başlı bide gelde sövme buna neyse bizden geçti6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
Ben çocukluğum boyunca hiç sokakta oyun oynamadım ama terbiyeli bir şekilde parkta oyun oynanabiliyorKaç yaşındasın çocuğun varmı? Adı üstünde çocuk seste yapacak oyunda oynayacak bu kadar büyütme. Kendi çocuğun olunca fanusta saklayamazsın.
Tam bir hayvanlık abidesisin. Hiç düşündün mü 4 yaşında ne olduğunu bilmeyen Bi çocuk eline alsa attığın torpili? Elinde patlasa gözünü kaybetse...kanka bakkaldan torpil al gizlice aşşağı at sonra olayları izle kaçmazlarsa atmaya devam et