Onlar çocuk ve biraz anlayışlı olmalısın.Bizim buralarda bakkal yok biraz uzaktaki bakkallara gitsem de torpil yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürekli kornaya basmak oyun olmuyor
Onlar çocuk ve biraz anlayışlı olmalısın.Bizim buralarda bakkal yok biraz uzaktaki bakkallara gitsem de torpil yok
Sürekli kornaya basmak oyun olmuyor
aynı sorunu bende yaşıyorum kulaklık takılı bile çığlıkları ve bağırışları geliyor6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
Sen rahatsız oluyorsun ailen rahatsız olmuyor mu ? ve ailenin senden daha çok rahatsız olması gerekmiyor mu yaşları gereğiyle ? bence sen kendince çok büyütüyorsun bu sesler bazen çocuk sesleri yüzünden uyandığım oluyor fakat 1 kere bile cama çıkıp susun demek bile içimden gelmedi
Sakin olalım hocam.Tam bir hayvanlık abidesisin. Hiç düşündün mü 4 yaşında ne olduğunu bilmeyen Bi çocuk eline alsa attığın torpili? Elinde patlasa gözünü kaybetse...
Aynn birde çığlık var hiç bitmiyoraynı sorunu bende yaşıyorum kulaklık takılı bile çığlıkları ve bağırışları geliyor
Onlarda rahatsız bu durumdanSen rahatsız oluyorsun ailen rahatsız olmuyor mu ? ve ailenin senden daha çok rahatsız olması gerekmiyor mu yaşları gereğiyle ? bence sen kendince çok büyütüyorsun bu sesler bazen çocuk sesleri yüzünden uyandığım oluyor fakat 1 kere bile cama çıkıp susun demek bile içimden gelmedi
O zaman senin müdahale değil ailenin müdahale etmesi lazım siz arka planda durmalısınız.Aynn birde çığlık var hiç bitmiyor
Onlarda rahatsız bu durumdan
Aga ses yalıtımı yaptirabilirsin odana . Yoksa bahçenin tapusu sende değilse yapabileceğin bir şey yok6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
O belli zaten oynamamışsın. Sen çıkıp düzgünce Bi uyar bakalım. Gençler, abicim kornaya basmayın desen illaki anlarlar. Benim binamdada çocuk var. Bırak sesi kaç keç bisikletle sürtüp aracımı çizdiler. Ama evin önünden uzakta parka gidip kaçırılma tecavüz tehlikesi yaşayacaklarına... Çizilen kapımız şişen başımız olsun.Ben çocukluğum boyunca hiç sokakta oyun oynamadım ama terbiyeli bir şekilde parkta oyun oynanabiliyor
Yanılmıyorsam ses kirliliği yapmak yasak ama?Aga ses yalıtımı yaptirabilirsin odana . Yoksa bahçenin tapusu sende değilse yapabileceğin bir şey yok
Sokakta yapılan kına geceleri ? ses kirliliği dediğiniz şey farklı bir durumYanılmıyorsam ses kirliliği yapmak yasak ama?
Onları da şikayet etsin.Sokakta yapılan kına geceleri ? ses kirliliği dediğiniz şey farklı bir durum