Neler Yeni

Sokakta oyun oynayan çocuklar

toprak25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Toprak Aydıner
6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
aynı sorunu bende yaşıyorum kulaklık takılı bile çığlıkları ve bağırışları geliyor

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
15 metre uzakta park var ama illaki benim kapımın önünde oynuyorlar

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Sen rahatsız oluyorsun ailen rahatsız olmuyor mu ? ve ailenin senden daha çok rahatsız olması gerekmiyor mu yaşları gereğiyle ? bence sen kendince çok büyütüyorsun bu sesler bazen çocuk sesleri yüzünden uyandığım oluyor fakat 1 kere bile cama çıkıp susun demek bile içimden gelmedi

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Tam bir hayvanlık abidesisin. Hiç düşündün mü 4 yaşında ne olduğunu bilmeyen Bi çocuk eline alsa attığın torpili? Elinde patlasa gözünü kaybetse...
Sakin olalım hocam.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
aynı sorunu bende yaşıyorum kulaklık takılı bile çığlıkları ve bağırışları geliyor
Aynn birde çığlık var hiç bitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen rahatsız oluyorsun ailen rahatsız olmuyor mu ? ve ailenin senden daha çok rahatsız olması gerekmiyor mu yaşları gereğiyle ? bence sen kendince çok büyütüyorsun bu sesler bazen çocuk sesleri yüzünden uyandığım oluyor fakat 1 kere bile cama çıkıp susun demek bile içimden gelmedi
Onlarda rahatsız bu durumdan

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Benc cidd polisi ara aileleri sen uyarmana rağmaen bişey demiyorlarsa onlar çeksin.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Aynn birde çığlık var hiç bitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlarda rahatsız bu durumdan
O zaman senin müdahale değil ailenin müdahale etmesi lazım siz arka planda durmalısınız.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
6 yaş civarı çocuklar yan bahçe ve sokakta bağırarak oyun oynuyor ve sürekli bisikletin kornasına basıyorlar ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak onları nasıl kovabilirim
Aga ses yalıtımı yaptirabilirsin odana . Yoksa bahçenin tapusu sende değilse yapabileceğin bir şey yok

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben çocukluğum boyunca hiç sokakta oyun oynamadım ama terbiyeli bir şekilde parkta oyun oynanabiliyor
O belli zaten oynamamışsın. Sen çıkıp düzgünce Bi uyar bakalım. Gençler, abicim kornaya basmayın desen illaki anlarlar. Benim binamdada çocuk var. Bırak sesi kaç keç bisikletle sürtüp aracımı çizdiler. Ama evin önünden uzakta parka gidip kaçırılma tecavüz tehlikesi yaşayacaklarına... Çizilen kapımız şişen başımız olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom